سلام بچها واسه اولين بار ميخوام مشكلمو اينجا بگم هركي منو ميبينه فك ميكنه من خوووووشبت ترين زن روي زمينم نميگم خوشبخت هستم چون شوهرم منو دوست داره واقعا منم خيلي خيلي دوسش دارم واسه همين دوس داشتنه هم هست كه تا حالا هم دندون رو جيگر گذاشتم اول بگم شوهرم خيلي مرد خوبو با احساسيه خيلي منو ميفهمه خونه ي خوبي دارم از لحاظ مالي واسم كم نميذاره اصلا هررررچي بخوام واسم فراهم ميكنه خانواده خوبيم داره فقط يه مشكل داره كه تنها يه مشكل نيست واسه خودش هزاران مشكله اونم اينه كه اعتياد داره به ترياك....وقتي نامزد بوديم يكسال كه از نامزديم گذشته بود افتاده بود توش من ازش رفتاراي غير عادي ميديدم اما خودمو زده بودم به بيخيالي نميخواستم بهش شك كنم اما غرامو بهش ميزدم
اگه همه چی تمام و واقعا قلبا دوسش داری، یک درصد فکر کن خدای نکرده خودت جای اون بودی ازش چه انتظاری داشتی، همونا رو واسش انجام بده ولی مصمم و قاطع که خدای نکرده روحیه ات ضعیف نشه گلم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من شوهرم هر پنج شیش ماه که میریم خونه مامانش که شهرستانه میره خونه دوست قدیمیش میکشه من باهاش کاری ندارم نمیدونم کارم درسته یا اشتباه. کنترلش میکنم همیشه نامحسوس میدونم فقط اون موقعه خودشم میاد میگه منم اخم میکنم رو نمیدم. نمیدونم کارم درسته یا اشتباه
اولین قدم اینه اون دید بردارین منم خیلیارو میشناسم از سرشناسای شهرمونن و گرفتار بودم سرشونم بالاست هر کسی یه گذشته ای داره معیار سنجش عملکرد شما بقیه نیستن
به بودن ها دیر عادت کن و به نبودن ها زود!آدم ها،نبودن را بهتر بلدند
کمش کن. مواد رو بگیر دستت میدونم خیلی سخته ولی جیره بندی کن . تو کنگره هم میگن جیره بندی کن هر سه چهار روز یکم ازش کم کن . بعد بکن یک روز درمیون بعد هفته ای یکبار بعد تفریحی کنه ماهی یک بار