2777
2789
اون کلاسایی ک گفتم واسه شما هم میزارن که چطور باهاص برخورد کنی ترک کنه من یه جلسه رفتم خیلی خوب بود ...

اره ميدونم خودش اين كلاسارو ميدونه به منم ميگه كه توام بايد بري كه چطور باهام رفتار كني ولي متاسفانه ما جايي زندگي ميكنيم كوچيك هست و سرشناسم هستن هرجايي نميتونه بره

اگه همه چی تمام و واقعا قلبا دوسش داری، یک درصد فکر کن خدای نکرده خودت جای اون بودی ازش چه انتظاری داشتی، همونا رو واسش انجام بده ولی مصمم و قاطع که خدای نکرده روحیه ات ضعیف نشه گلم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهرم هر پنج شیش ماه که میریم خونه مامانش که شهرستانه میره خونه دوست قدیمیش میکشه من باهاش کاری ندارم نمیدونم کارم درسته یا اشتباه. کنترلش میکنم همیشه نامحسوس میدونم فقط اون موقعه خودشم میاد میگه منم اخم میکنم رو نمیدم. نمیدونم کارم درسته یا اشتباه

امید زندگیم دوقلوهام😍 
یعنی هر روز میکشه و کامل اعتیاد پیدا کرده ؟

اره عزيزم....حالا الان ١٠،١٥روزه داره شربت ترياك ميخوره رفته دكتر بهش داده اما اصلا نميتونه بخوره نميسازه بهش بيشتر افسردش كرده تو گوگل سرچ كرديم عوارضشو

اره ميدونم خودش اين كلاسارو ميدونه به منم ميگه كه توام بايد بري كه چطور باهام رفتار كني ولي متاسفانه ...

ببین اینکه ازت کمک خواسته خیلیه ها ب قول دوستمون هرطور شده ترکش بده فکر نکنم اعتیاد تریاک بیشتر از شیشه باشه ک اگر هم باشه باز فرقی نداره 

اره ميدونم خودش اين كلاسارو ميدونه به منم ميگه كه توام بايد بري كه چطور باهام رفتار كني ولي متاسفانه ...

اولین قدم اینه اون دید بردارین منم خیلیارو میشناسم از سرشناسای شهرمونن و گرفتار بودم سرشونم بالاست هر کسی یه گذشته ای داره معیار سنجش عملکرد شما بقیه نیستن 

به بودن ها دیر عادت کن و به نبودن ها زود!آدم ها،نبودن را بهتر بلدند

کمش کن. مواد رو بگیر دستت میدونم خیلی سخته ولی جیره بندی کن . تو کنگره هم میگن جیره بندی کن هر سه چهار روز یکم ازش کم کن . بعد بکن یک روز درمیون بعد هفته ای یکبار بعد تفریحی کنه ماهی یک بار

امید زندگیم دوقلوهام😍 
اره عزيزم....حالا الان ١٠،١٥روزه داره شربت ترياك ميخوره رفته دكتر بهش داده اما اصلا نميتونه بخوره نم ...

شاخ و برگ اسپند واسه ترک اعتیا د خوبه یه جورایی میلشو کم میکنه طبق یه مقاله ای اثبات شده 

اگه همه چی تمام و واقعا قلبا دوسش داری، یک درصد فکر کن خدای نکرده خودت جای اون بودی ازش چه انتظاری د ...

من همه كار واسش كردم همه جوره كنارش بودم تو اين سه سال اما من زياد اگاهي ندارم نميدونم بايد چيكارا كنم فقط باهاش مدارا كردم

اره عزيزم....حالا الان ١٠،١٥روزه داره شربت ترياك ميخوره رفته دكتر بهش داده اما اصلا نميتونه بخوره نم ...

خیلی بذه اون شربت . به همین روش کم کردن جیره ها انجام بدین خودت تو خونه

امید زندگیم دوقلوهام😍 

من ۴ ساال درگیرش بودم کمکش کردم ولی متاسفانه مشکلات زندگیمون از حد ممکن خودش فراتر رفت دیگه خسته شدم الانم دارم جدا میشم 

کلا اون ادم مهربون اوایل ازدواجمون تبدیل شد به ادمی که اصلا نمیشناختم به بدترین وجه ممکن داریم جدا میشیم 

من همه كار واسش كردم همه جوره كنارش بودم تو اين سه سال اما من زياد اگاهي ندارم نميدونم بايد چيكارا ك ...

وای مدارا میشه مداوا، خوب از یه پزشک که تو مرکز ترک اعتیاد مشاوره بگیرید، کتاب بخونید، از اینترنت اطلاعات بگیرید، این چیزا که همه جا هست عزیزم