2777
2789
ببین داداش منم خیلی خوبه خیلی مهربون وضعشم خوب ولی مث شوهر تو گرفتاره نمیدونم چکار کنیم موقع زنش دار ...

خب براش زن نگیرید

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتم الكي ميگي گفت توروخدا كمكم كن من ازت فقط كمك ميخوام گفتم باشه تا اينكه ديدم بهم اعتماد كرده نذاشتم بره با دوستاش بشينه گفتم با هيچ كس نشين خودشم خستس ميدونم اما الان سه ساله كه ميگذره هنوز نتونسته بذاره زمين

ببین داداش منم خیلی خوبه خیلی مهربون وضعشم خوب ولی مث شوهر تو گرفتاره نمیدونم چکار کنیم موقع زنش دار ...

تورخدا تا ترک نکرده زن نگیرین واسش میشه یکی مثل من که مادرشوهرم راهکار ترک پسرشو ازدواج دونست هم منو بدبخت کرد هم زندگی اون گند تر از قبل شد 

به بودن ها دیر عادت کن و به نبودن ها زود!آدم ها،نبودن را بهتر بلدند
كلا شوهرم ادم صادقيه تو زندگيمون خيلي كم بهم دروغ ميگه بعد كه ديد نميشه اومد باهام درميون گذاشت گفت ...

آیندشو میدونه؟ تو و بچه ها آینده براش مهم نیستین 

اینارو بهش بگو

خدایا مرسی❤️💋
كلا شوهرم ادم صادقيه تو زندگيمون خيلي كم بهم دروغ ميگه بعد كه ديد نميشه اومد باهام درميون گذاشت گفت ...

ببرش کلاسای کنگره ۶۰

گفتم الكي ميگي گفت توروخدا كمكم كن من ازت فقط كمك ميخوام گفتم باشه تا اينكه ديدم بهم اعتماد كرده نذا ...

ترک کردن خیلی سخته.. ی از خدا نشناسی بخاطره درد پاهای پدرم بهش گف یکم تریاک بکش آروم میشی.. پدرم دیگه گیر کرد.. البته جلوی ما نمی‌کشید. بمیرم واسش روزایی ک ترک می‌کرد خیلی اذیت میشد 

کاربری قبلیم.. شهرمن اهواز ✌️.. سلامتی همسرم و عشقمون صلوات مهمونم کنید. 🙏❤️مرسی خواهرا. 

اون کلاسایی ک گفتم واسه شما هم میزارن که چطور باهاص برخورد کنی ترک کنه من یه جلسه رفتم خیلی خوب بود ولی متاسفانه شوهرم نیومد

اون کلاسایی ک گفتم واسه شما هم میزارن که چطور باهاص برخورد کنی ترک کنه من یه جلسه رفتم خیلی خوب بود ...

چه کلاسهایی. مرتبط با چی؟ 

کاربری قبلیم.. شهرمن اهواز ✌️.. سلامتی همسرم و عشقمون صلوات مهمونم کنید. 🙏❤️مرسی خواهرا.