2777
2789
عنوان

این هیکل چطوره😟😟😟😟😟😟

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 39 پست
بجون خودم قسم دقیقا اینطوربم ولی شکمم کمی جلو تره

خب دستت درد نکنه همون یکم خودش کلیه.منم همینجوریم ولی شکمم یکم حلوتره بعلاوه خطوطی که به جا مونده اه حالم ازشون بعم نیخوره.منم دو بار سز شدم

شرط چاقو مُرد

فقط اونایی که میگن درشته یا چاقه تو چشام نگا کنین دیگه نکنین  

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دستت درد نکنه همون یکم خودش کلیه.منم همینجوریم ولی شکمم یکم حلوتره بعلاوه خطوطی که به جا مونده اه ...

خوشبختانه من اصلا خط ندارم

ولی یه کووووچولو شکمم مونده

اونم بخاطر اینه ک شوهرم عاشق غذاس و گاهی میبینی با یه مرغ بریون پیداش شد...

خب نمیشه ک نخوووورد😭

غم و غصمم زیاده اما لاغر  نمیشم

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️

قد و وزنت چنده یخی؟

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
این قدش ۱۸۰ هست شما بلند تر ازینی ؟ خب قد و وزنتو بگو . من ۱۷۰ وزنم الان شده ۱۷۵ دوس دارم برگردم به ...

من قدم ۱۶۹ هستم البته دوسال قبل اندازه کرد داداشم

وزنمم ۶۹ دقیقا😭😭

میخام بشم ۵۵

اما شتر در خواب ببیند ....

خب اگه اینجوری که ١٠کیلونمیخادکم کنی ٥کیلو خوبه  موضعی برا شکمت ورزش کن

روزی ۱ساعت با اهنگ میرقصم فقط

بعدم فقط ظهرا یساعت استراحت میکنم،و کلاااا تحرکم زیاده

دوتام بچه  واااای بی نهایت شلوغ۰😭

من قدم ۱۶۹ هستم البته دوسال قبل اندازه کرد داداشم وزنمم ۶۹ دقیقا😭😭 میخام بشم ۵۵ اما شتر در خواب ...

خب هم قدیم پس . من وقتی ۶۸ بودم خیلی لاغر بودم چجوری میخوای لاغر تر کنی الان پس خوبی . میخوای نی قلیون بشی 

امید زندگیم دوقلوهام😍 
خب هم قدیم پس . من وقتی ۶۸ بودم خیلی لاغر بودم چجوری میخوای لاغر تر کنی الان پس خوبی . میخوای نی قلی ...

بخدا نی قلیون خبیییییییلی بهتره بابا

حس میکنم اونایی ک لاغر ترند بیشتر جذابند و ظریف و زنونه ان....درسته😭😭😭😭😭

بخدا نی قلیون خبیییییییلی بهتره بابا حس میکنم اونایی ک لاغر ترند بیشتر جذابند و ظریف و زنونه ان.... ...

اخه ماها چون قدمون بلنده دیگه این مدلی هستیم باید قبول کنیم. متوسط اندام هستیم . خیلی لاغر بشی بد میشه چون بلند هستی یکی دو کیلو کم کن بیشتر نکن 

امید زندگیم دوقلوهام😍