2777
2789

هفت سین میچینم با همسرم و از واتساپ با خانوادم صحبت میکنم. خرید عید هم نداریم تا بعد اروم شدن اوضاع کل مردم باهم جشن میگیریم. به امید اون روز❤

تدریس و اموزش قانون جذب.. جذب ثروت و جذب عشق و ازدواج                             @Ghaanoonejaazb

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهمن ما برای پسرم دخترم شوهرم خرید کردیم.خودم هیچی ندالم😒😐 نمیخرم... بعد عید ان شاالله 

در پی چشمت شهربه شهر خانه به خانه،،،شدم روانه🚶گل عشقم راچیدی دانه به دانه...چه عاشقانه🌹🌹.       آرام آرام آتش به دلم زدی بنشین که خوش امدی رویای من😍😍   این تو این جان من...شوق چشمان من،،عاشق ها میکشی زیبای من🌞🌞     مثل تو دنیا ندیده .... فصل عشق ما رسیده..رونمایان کردی ویک شهر دستش را بریده...💖💖.       کفرم ودینم توهستی...هرچه میبینم توهستی ...بیستون ها می کَنم من ،چونکه شیرینم توهستیییی😘😘😘 در پی چشمت شهر به شهر خانه به خانه شدم روانه........
خدایا منو یخچال کن    

یخچال ساید  

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

خونه تکونبم در حاله انجام و رو به اتمام هست 

خرید رو‌فبلا توی اف انجام داده بودیم چند نیکه مونده بود نتی سفارش دادم 

تهران غریبیم و هرسال کل تعطیلات شهرستان پیش خانواده هانون بودیم ولی امسال نمیریم و خونه هستیم  

این نیز بگذرد
هیچی  من الان سقف آرزوهام اینه که فوتی های هرروز کمتر باشه همین فقط

لحظه ی سال تحویل همه دعا میکنیم و مستجاب میشه.. الهی که این روزا زودتر تموم بشن

تدریس و اموزش قانون جذب.. جذب ثروت و جذب عشق و ازدواج                             @Ghaanoonejaazb

عزیزم اگه سایز خودتو میدونی اینترنی خرید کن  تنوع قیمت و مدل  هم زیاده  تو خونه هم دیگه نگران کرونا نباش

منم اصلا نمیتونم خرید عیدو کنار بزارم 😂 قرنطینه کردم خودمو اصلا هم برنامه سفر و اینا نداریم فقط‌میخام دلم خوش باشه به این چیزای کوچیک