2777
2789
عنوان

بیاین 😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 78 پست
زنداییم ۷ ماهش بوده نفهمیده بارداره. بعد باشگاه میرفته .انقد مشت میزده ب شکمش ک کوچیک شه میدیده بزر ...

😂😂😂 اینجوری خیلی خوبه بنظرم

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چه ویارایی داری که انقدر سخته؟

ویار داشتم تموم شد .از بوی همه چی بدم میومد و بالا میاوردم.

میگفتم همه چی بو میده انقد بالا میاوردم‌ک معده درد داشتم همش

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
من شنیدم شهاب سنگ میخوره به زمین تعجب نکردم وقتی شنیدم قراره بمیریم تعجب کردم چون هنوز امام زمان نیو ...

چرا قراره بمیریم

چرا قراره بمیریم

الان جملت سوالی بود یا داری میگه واقعا قراره بمیریم؟

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
😂😂 تو خبری ک من خوندم زنه خارجی بود شکمم نداشت😋😂

وا چقد عجیب

متاسفانه تنها چیزی که در سرزمینم عادلانه تقسیم شد فقر و فلاکت بود 🔸 فرعون و سپاهیانش بدون اینکه هیچ حقی داشته باشند در زمین تکبر ورزیدند و پنداشتند نزد ما بازگردانده نخواهند شد (قصص۳۹) 🔸آری فرعون قومش را گمراه کرد ، نه هدایت (طه ۷۹)🔸 میگفت من بزرگ ترین مالک و صاحب اختیار شما هستم (نازعات ۲۴) ...

وا چقد عجیب

اینکه طرف شکم نداشته باشه عجیب نیست اینکه نفهمه عجیبه

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
سوالی بود دلیلشو نمیدونم

چمیدونم میگن زمین قراره نابود بشه و از این چرت و پرتا میگن چون زیادی بزرگه زمین نابود میشه البته تو باور نکن چرته

ویار داشتم تموم شد .از بوی همه چی بدم میومد و بالا میاوردم. میگفتم همه چی بو میده انقد بالا میاوردم ...

اخه خیلی سخته میدونم من خداروشکر زیاد ویار نداشتم ولی از بوی غذا بدم میومد میدونم چقد سخته

اخه خیلی سخته میدونم من خداروشکر زیاد ویار نداشتم ولی از بوی غذا بدم میومد میدونم چقد سخته

من از شوهرم بدم میومد بیرونش کردم یه دو هفته ای😂

چمیدونم میگن زمین قراره نابود بشه و از این چرت و پرتا میگن چون زیادی بزرگه زمین نابود میشه البته تو ...

ن بابا یکی دوسال پیشم چنین چیزی گفتن ولی زمین نابود نشد ک هر چند سال یه بار چنین چیزای چرتی رو در میارن