2777
2789
عنوان

بیاین 😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 78 پست
زنداییم ۷ ماهش بوده نفهمیده بارداره. بعد باشگاه میرفته .انقد مشت میزده ب شکمش ک کوچیک شه میدیده بزر ...

😂😂😂 اینجوری خیلی خوبه بنظرم

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه ویارایی داری که انقدر سخته؟

ویار داشتم تموم شد .از بوی همه چی بدم میومد و بالا میاوردم.

میگفتم همه چی بو میده انقد بالا میاوردم‌ک معده درد داشتم همش

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
من شنیدم شهاب سنگ میخوره به زمین تعجب نکردم وقتی شنیدم قراره بمیریم تعجب کردم چون هنوز امام زمان نیو ...

چرا قراره بمیریم

چرا قراره بمیریم

الان جملت سوالی بود یا داری میگه واقعا قراره بمیریم؟

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
وا چقد عجیب

اینکه طرف شکم نداشته باشه عجیب نیست اینکه نفهمه عجیبه

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
سوالی بود دلیلشو نمیدونم

چمیدونم میگن زمین قراره نابود بشه و از این چرت و پرتا میگن چون زیادی بزرگه زمین نابود میشه البته تو باور نکن چرته

ویار داشتم تموم شد .از بوی همه چی بدم میومد و بالا میاوردم. میگفتم همه چی بو میده انقد بالا میاوردم ...

اخه خیلی سخته میدونم من خداروشکر زیاد ویار نداشتم ولی از بوی غذا بدم میومد میدونم چقد سخته

اخه خیلی سخته میدونم من خداروشکر زیاد ویار نداشتم ولی از بوی غذا بدم میومد میدونم چقد سخته

من از شوهرم بدم میومد بیرونش کردم یه دو هفته ای😂

چمیدونم میگن زمین قراره نابود بشه و از این چرت و پرتا میگن چون زیادی بزرگه زمین نابود میشه البته تو ...

ن بابا یکی دوسال پیشم چنین چیزی گفتن ولی زمین نابود نشد ک هر چند سال یه بار چنین چیزای چرتی رو در میارن