2777
2789
عنوان

بیاین 😂😂

269 بازدید | 78 پست

دوستان عجیب ترین داستانی ک شنیدین چی بوده خود من چند وقته پیش یه داستان خوندم خیلی عجیب بود یه خانم نمیدونسته بارداره شب میخوابه صبح بیدار میشه میبرنش بیمارستان بچش به دنیا میاد 😂😂 شما هم بگین

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا یه مجله خانواده سبز بودبا  یه خانم  مصاحبه کردن همینحوری  روز زایمان فهمیده بود ...

عجب دقتی داشته😐

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
دقیقا یه مجله خانواده سبز بودبا  یه خانم  مصاحبه کردن همینحوری  روز زایمان فهمیده بود ...

بنظرت راسته مگه میشه متوجه نشده باشه

خوشبحالش هیچی از حاملگی نفهمیده😂😂😂 من ک از روز اول فهمیدم تا ۶ماه اول ویار دهنمو سرویس کرد

الانم ک کمر درد و پادرد و دسشویی و ...

این ۹ ماه تموم نمیشه !!

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️

من شنیدم شهاب سنگ میخوره به زمین تعجب نکردم وقتی شنیدم قراره بمیریم تعجب کردم چون هنوز امام زمان نیومده

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
خوشبحالش هیچی از حاملگی نفهمیده😂😂😂 من ک از روز اول فهمیدم تا ۶ماه اول ویار دهنمو سرویس کرد الانم ...

چه ویارایی داری که انقدر سخته؟

خوشبحالش هیچی از حاملگی نفهمیده😂😂😂 من ک از روز اول فهمیدم تا ۶ماه اول ویار دهنمو سرویس کرد الانم ...

دقیقا منم از رو پهلد خوابیدن بدم میاد خوابم نمیبره دیگ نمیتونم رو کمر بخوابم😭😭😭😢😢

بنظرت راسته مگه میشه متوجه نشده باشه

زنداییم ۷ ماهش بوده نفهمیده بارداره.

بعد باشگاه میرفته .انقد مشت میزده ب شکمش ک کوچیک شه میدیده بزرگ تر میشه.

سنش هم بالا بوده فک نمیکرده باردار شه .بعدم هر ۴_۵ ماه پری میشده.

رفته دکتر گفتن بارداری تازه رفتی تو۷😐

همیشه بهش میگم خوشبحالت خیلی بیخیالی😂

بضی وقتاهم فک میکنم دروغ گفته😐

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️