2777
2789
عنوان

بیاین 😂😂

269 بازدید | 78 پست

دوستان عجیب ترین داستانی ک شنیدین چی بوده خود من چند وقته پیش یه داستان خوندم خیلی عجیب بود یه خانم نمیدونسته بارداره شب میخوابه صبح بیدار میشه میبرنش بیمارستان بچش به دنیا میاد 😂😂 شما هم بگین

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا یه مجله خانواده سبز بودبا  یه خانم  مصاحبه کردن همینحوری  روز زایمان فهمیده بود ...

عجب دقتی داشته😐

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
دقیقا یه مجله خانواده سبز بودبا  یه خانم  مصاحبه کردن همینحوری  روز زایمان فهمیده بود ...

بنظرت راسته مگه میشه متوجه نشده باشه

خوشبحالش هیچی از حاملگی نفهمیده😂😂😂 من ک از روز اول فهمیدم تا ۶ماه اول ویار دهنمو سرویس کرد

الانم ک کمر درد و پادرد و دسشویی و ...

این ۹ ماه تموم نمیشه !!

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️

من شنیدم شهاب سنگ میخوره به زمین تعجب نکردم وقتی شنیدم قراره بمیریم تعجب کردم چون هنوز امام زمان نیومده

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
خوشبحالش هیچی از حاملگی نفهمیده😂😂😂 من ک از روز اول فهمیدم تا ۶ماه اول ویار دهنمو سرویس کرد الانم ...

چه ویارایی داری که انقدر سخته؟

خوشبحالش هیچی از حاملگی نفهمیده😂😂😂 من ک از روز اول فهمیدم تا ۶ماه اول ویار دهنمو سرویس کرد الانم ...

دقیقا منم از رو پهلد خوابیدن بدم میاد خوابم نمیبره دیگ نمیتونم رو کمر بخوابم😭😭😭😢😢

بنظرت راسته مگه میشه متوجه نشده باشه

زنداییم ۷ ماهش بوده نفهمیده بارداره.

بعد باشگاه میرفته .انقد مشت میزده ب شکمش ک کوچیک شه میدیده بزرگ تر میشه.

سنش هم بالا بوده فک نمیکرده باردار شه .بعدم هر ۴_۵ ماه پری میشده.

رفته دکتر گفتن بارداری تازه رفتی تو۷😐

همیشه بهش میگم خوشبحالت خیلی بیخیالی😂

بضی وقتاهم فک میکنم دروغ گفته😐

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️