2777
2789
عنوان

دوم اونایی که از کرونا میترسن بیان

271 بازدید | 15 پست

فقط به چیزای مثبت فکر کنید هر موقع فکرای منفی کرونایی اومد سراغتون زیر لب برای خودتون و عزیزاتون ذکر بگین حمد بخونید و ایت الکرسی، نکات بهداشتی رو رعایت کنید بسه دیگ بیش از حد استرس و ترس بی مورده چون اگه الانم کرونا بگذره شما چمیدونید سال دیگ چه نوع انفولانزایی میاد، یا چمیدونیم پسفردا زلزله میاد یا نه، یا ممکنه با تاکسی پراید که امنیتی نداره یهو تصادف کنیم و یا اصلا یهو جنگ بشه یا خودمون یهو سرطان و تومور و درد مرض دیگ نگیریم دور از جون هممون البته، پس همه چیرو بخدا واگذار کنید و از لحظه هاتون نهایت لذت رو ببرید و شاد باشید و یادتون باشه هشتاد درصد کرونایی ها خیلی خفیف فقط سرما میخورن اگه تب کردین از ترس کرونا سکته نکنید چون مطمئن باشید خوب میشین، 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میترسم هر کاریم میکنم نمیتونم خودمو کنترل کنم الانم گلوم میسوزه دارم سکته میکنم

سوزش گلو اصلا هیچ ربطی به کرونا نداره، کرونا گلو درد داره اونم سه روز بعد از تب بالا 

چه دعایی ؟

من زیارت عاشورا،حدیث کسا،دعای معراج،دعای توسل، زیارت حضرت ابوالفضل میخونم

روزی چهل تاهم سوره کوثر میخونم

صلوات واستغفارو ذکریونسیه هم میگم

بهداشتم رعایت میکنم بقیه اش دیگه دست خداست الله خیرالحافظین

مرگ حقه ، اما من پشیمونم.. من از خدا فرصت میخوام😓😞

همه فرصت میخوان یکیش خودمن ک دوتا بچه کوچیک دارم دوستدارم عاقبت بخیریشونو ببینم بعدبمیرم 

کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒
همه فرصت میخوان یکیش خودمن ک دوتا بچه کوچیک دارم دوستدارم عاقبت بخیریشونو ببینم بعدبمیرم 

من  الان ک ب خودم اومدم میبینم من هیچی هیچی ندارم برای اون دنیام...

دلم میخاد بچمو بدنیا بیارم...

با شوهرم و خانوادم و اطرافیانم با محبت رفتار کنم اونقدر عصبانی نباشم ...

دلم میخاد نمازمو ادامه بدم و کارای خوب در حد توانم انجام بدم.....

واقعا از ته دلم فرصت میخام ...

الان جوری شده ک وقتی ب پدر یا مادر یا عزیزام نگاه میکنم تو دلم میگم واییی نکنه روز آخره ، اگه نباشن دیگه😞😓😭

تلنگر خوبی بود برام

...

تا حالا انقدر مرگ رو نزدیک نمیدیدم ب خودم.