2777
2789

من بچم همش داره نق میزنه زیاد بااسباب بازیاش بازی نمیکنه کارتونم خیلی نمیبنه توحموم نمیره اب بازی کنه روفرشم میخواد همشو بریزه حتی بالگن میخواد بریزه توکل خونه ینی سرجم بشه۱ساعت یکریزم داره میگه مامان تانگم بله اروم نمیشه دوثانیه بعد دوباره میگه مامان میدونم حرفم بده ولی دیگه ازصداش متنفرشدم بس ک اذیتم کرررده شماها چکار میکنید؟؟؟؟🤕🤕🤕🤕

کاربری ماه دختم الکی الکی تعلیق شد.

عین بچه منه،من میزنم توی سرش بعضی وقتا،داد هم زیاد میزنم

سوسیس خانگی با مواد درجه یکـ                                کیلویی۴۷تومن،اگرم کسی راضی نبود با کمال میل پولشو پس میدم  

تو نت سن بچه رو بزن 

بزن بازیهای مناسب 20ماه 

کامل میاد 

یا سرچ کن بازیهایی برای افزایش هوش بچه 20ماهه 

همه رو بنویس   وتو روز باهاش تکرار کن 

خودش کم کم یاد میگیره 

طفلک بچه ها

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه سازی بازی (مثلا براش پله میسازم، بابا و‌پایین رو یادش میدم یا خودش هم یه چیزایی میسازه)، مکعب بازی (از این مکعب ها که سکل درست رو باید داخلش بندازه، من میگیرم شکل رو اون فشار میده، رنگ ها رو هم همونجا بهش یاد میدم). براش نقاشی حیوون های مختلف رو میکشم، دوست داره. سوار سینی میشه، رو فرش تابش میدم    

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
خونه سازی بازی (مثلا براش پله میسازم، بابا و‌پایین رو یادش میدم یا خودش هم یه چیزایی میسازه)، مکعب ب ...

ببین اصلا نمیزاره یادش بدم ازاین بازیا هست اشکال مختلف داره میندازن توش اصلا به حرفم گوش نمیده نمیزاره یادش بدم ازدستم میگیره میندازه توش ب اشتباه

براش شعر میخونم اونم دیگه بعضی کلمه های شعر رو میخونه...خودش میگه موزیک!! براش اهنگ میزارم میرقصه... داخل یه کاسه خیلی کم اب میریزم دستاش رو میزنه داخل اب بعد میزنه بهم قطرات اب پخش میشه خوشش میاد ما رو هم خیس میکنه...کتاب مقوایی براش میخونم...

خونه سازی بازی (مثلا براش پله میسازم، بابا و‌پایین رو یادش میدم یا خودش هم یه چیزایی میسازه)، مکعب ب ...

دقیقا منم همون شکلو میگیرم که فشار بده ولی خودش ازم میگیره میکنه یه جا دیگه اشتباهی بخوام براشم ی چیز بکشمم باز همین ازدستم میگیره نمیزاره😭

ببین اصلا نمیزاره یادش بدم ازاین بازیا هست اشکال مختلف داره میندازن توش اصلا به حرفم گوش نمیده نمیزا ...

خوب الان زوده که یاد بگیره، منم شکل درست رو میذارم رو جای درست، بعد فشار میده، میفته داخل، خودش که هنوز اشتباه انجام میده.....

خصوصیت هر سن بجه رو مطالعه کنید تا ازش در حد سنش توقع داشته باشید بجه ۲۰ ماهه فقط خراب میکنه مرت میکنه هر بازی که ساختنی باشه مثل لگو رو خراب میکنه پس این کارا عادیه واسه سنش نه اینکه بشینه لگو درس کنه

بیخود نیزتی تو سر بچه بچه همینه دیگه میخوای بره کتاب بخونه کارش بریز و بپاشه دیگع

وای توروخدا سرزنش نکنید من میفهمم چه دردیه ادم دیگ دست خودش نییییس