2777
2789

امروز داشتم بعد از سالها درست ودرمان زندگیم را سامان بدهم لابلای خرت و پرت های گذشته نامه ای پیدا کردم که به من یادآوری کرد که من کی بودم 

خب

جذابیت ظاهری تنها 50درصدچیزی است که شما دارید،50درصدبقیه،چیزی است که دیگران گمان می کنند شما دارید》(سوفیا لورن) خانما لطفا کتاب زنان زیرک روبخونیدمخصوصا دختران مجرد😊                     😍لطفا انسان باشید😍  ......خدایا به خاطر داده هات شکر .....فقط اونا روازم نگیر لطفا......

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس لطفا لایک کن

جذابیت ظاهری تنها 50درصدچیزی است که شما دارید،50درصدبقیه،چیزی است که دیگران گمان می کنند شما دارید》(سوفیا لورن) خانما لطفا کتاب زنان زیرک روبخونیدمخصوصا دختران مجرد😊                     😍لطفا انسان باشید😍  ......خدایا به خاطر داده هات شکر .....فقط اونا روازم نگیر لطفا......

مامانم ۱۴ سالش بود که پدرم شهید شد و منو داشت خیلی طول نکشید که به اصرار همه مادرم زن دایی پدرم شد و سه تا پسر دیگه از اون گیرش اومد اینا رو زود توضیح میدم تا به اصل ماجرا برسم 

🤓

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁

چند هفته بعد پدرم که شهید شده بود از اسارت آزاد شد و تازه اون موقع فهمیدیم تمام این مدت بابا زنده بود و وقتی دایی فهمیده که با زن خواهرزاده زنده اش ازدواج کرده خودسوزی کرده نمیدونم باورکن میشه یانه من تموم اینا رو با لرزش دست مینویسم

دبستان بودم که پدرناتنیم که داییم میشد منو تو اتاق حبس کرد و خودسوزی کرد 

وایییییییی خدا😨😨😨😦😦😦شما دیدی؟؟؟😨

من جاذب پول و ثروت الهی هستم؛مبالغ زیادی پول دائما به حسابم واریز میشود؛خداوندا سپاسگزارم😍😍😍