2777
2789
عنوان

مذهبیای عزیز بیاین تو..😙😙

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من وقتی میخای غیبت نکنی اصلن جایی نباید بری ک احتمال غیبت هست مثلا همین دورهمی های زنونه... ب ...

من خودم از مرجع دینی پرسیدم...بابا میگن باید دفاع کنی و منع منکر کنی...

نباید سکوت کنی...

وگرنه به من چه ک بقیه چه میکنن..

ولی دمت گرم حرفت عالی بود...بار ها شده تو جمع هایی رفتم ک میدونم غیبت میکنن...بعدم عذاب وجدان میگیرم

🤕🤕اون وسط طبق معمول داشتن حرف میزدن حالا راجع به هرچی یهو اون وسط گفتی غیبت میکنین از زناکار خاک ب ...

من چ میدونستم دارن غیبت میکنن...

داشتن میگفتن فلانی مریض جنسی هست...😑😕

واتساپ

والا من ی حدیث یاروایت دقیقا یادم نیس از امام صادق(ع)خوندم ک فرمودن اگ جایی باشی وغیبتی صورت بگیره وشمااون کس ک غیبتشومیکنن رونشناسیدگناه غیبت برذمه شمانیس ک صدالبته نهی ازمنکربهترین کاره

خدایا!من یاغی نیستم✋
حالا حدیث هم نمیگفتی اشکال نداشت..مثلا میگفتی بچه ها بسه دیکه بیاین در مورد کرونا حرف بزنیم.

حدیثی ک گفتم گفته ی من نیست...گفته ی ائمه هست..

بعدم وقتی میگن غیبت از زنا بدتره...این دیگه مشکل من نیست...

نمیشه از واقعیت فرار کرد...واقعا گناه بزرگیه...

من اگر اینم نگم از بزرگیش کم نمیشه

حدیثی ک گفتم گفته ی من نیست...گفته ی ائمه هست.. بعدم وقتی میگن غیبت از زنا بدتره...این دیگه مشکل من ...

میدونم عزیزمن..ولی با هر کس باید بدونی چطور حرف بزنی که اثر داشته باشه..اگه اشتباه نکنم از اصول امر به معروف و نهی از منکر هست..شما یهو وسط بحث گفتی کار شما از زنا بالاتره..خب معلومه ناراحت میشن..میدونی دلیل اینکه عده ایی از جوونا از دین فراری شدن همین مسائل هست..دین اسلام دین مهربانی هست..پیامبر ما رحمت اللعالمین هستن..ی جوری باید مهربونترمیگفتین.با توجه به سطح ایمان و فرهنگ دوستاتون..اینجور باشه از اطرافتون پراکنده میشن که....شما باید نگهشون دارین و کم کم روشون اثر مثبت بذارین.

وقتی میخنده ی  لپش چال میافته😍😍😍😍