2777
2789
عنوان

چه حسرتایی به دلتون مونده؟ 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 42 پست

من فقط حسرت خونه دارم. مال خودمون باشه و کلی وسایل خوشگل بخرم براش، حسرت هر روزمه. قیمت های توی دیوار رو که میبینم همش آه میکشم

لطفاً خواهشاً برای حاجتم صلوات بفرستید، خدا حاجت همه شما رو روا کنه🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم مرد خوبیه ولی خیلی سرده حسرت به دلم مونده که بهم محبت کنه وگرم باشه باهام 

ببین من آدم مذهبی ای هستم ولی اونقدر تنهام که گاهی میگم کاش اشکال نداشت آدم با یه مرد دیگه حرف بزنه!خودم از این فکر خودم بدم میاد ولی خیلی احساس خلا دارم

من خیلی آدم تنهاییم شوهرمم اونجوری نیس که میخام،کلا خوبه ها ولی این تنهاییامو پر نمیکنه،همش تو تخیلا ...

ایشالا مشکلت حل بشه عزیزم😔

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
ببین من آدم مذهبی ای هستم ولی اونقدر تنهام که گاهی میگم کاش اشکال نداشت آدم با یه مرد دیگه حرف بزنه! ...

من خیلی خوب میفهمم این حسو چون بارها تصورکردم اگر غیر عشقم یکی دیگه کنارم باشه....

حسرت سلامتی  حضرت اینکه هر چی دوست دارم‌ بتونم‌بخورم  حسرت زندگی با سلامتی جسمی و روحی ...

عزیز دلم...سلامتی واقعا نعمت بزرگیه،منم چند سال درگیر بیماری بودم درکت میکنم،خدا صدای دلتو بشنوه الهی

همیشه دوست داشتم از این جنگ جو های خفن باشم میدونم حسرتش به دلم میمونه

حسرت اینکه با تیپ های خاصی که خارجی ها میرن تو خیابون برم،حسرت رفتن به عروسی مختلط(چون فامیل های ما که نمیگیرن،دوستام هم چند بار دعوت کردن ولی شوهرم خوشش نمیاد بیاد منم تنها اون وقت شب خارج شهر نتونستم برم)

حسرت خیلییی چیزا.

مامانم

آبجیم

ی بابای خوب و متعهد

ی خونواده

ی بچگی با لذت و خنده

و............

😔😔😔😔😔

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                     🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آیینـہ میبینَم...♥️🦋🤍                                                                   🌱و بالأخره، دلِ منم لرزید...💞👩‍❤️‍👨💍  

من خیلی خوب میفهمم این حسو چون بارها تصورکردم اگر غیر عشقم یکی دیگه کنارم باشه....

یه وقتایی میگم شاید خدا میخاد بهم بفهمونه جز خودش هیچ کسی آدمو راضی نمیکنه...اما خب من که در اون حد نیستم،ارتباط با خدا و این حرفا.... با این همه نیاز چکار کنم

منم شوهرم ۹ونیم شب میخوابه اصن

درکت میکنم. نمیدونم چرا اینطوریه که هیچکس همه صفات خوب رو باهم نداره، شوهرم خیلی خوبه ها ولی همین رفتارش خیلی باعث عذابم میشه

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
یه وقتایی میگم شاید خدا میخاد بهم بفهمونه جز خودش هیچ کسی آدمو راضی نمیکنه...اما خب من که در اون حد ...

نه عزیزم شما باید از رابطت راضی باشی و این حقته 

با همسرت صحبت کن انتظاراتتو بگو و بهش بگو احساس خطر میکنی و نمیخوای بهش خیانت کنی ولی نیاز به همصحبتی و همراهی داری 

واسه امضات صلوات فرستادم،بمیرم برا دلت.... منم مامانمو از دست دادم

ممنونم گلم❤❤❤❤❤

خدا نکنه عزیزم.

منم واسه مامانت صلوات فرستادم.

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                     🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آیینـہ میبینَم...♥️🦋🤍                                                                   🌱و بالأخره، دلِ منم لرزید...💞👩‍❤️‍👨💍