2777
2789
عنوان

چه حسرتایی به دلتون مونده؟ 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 42 پست
نه عزیزم شما باید از رابطت راضی باشی و این حقته  با همسرت صحبت کن انتظاراتتو بگو و بهش بگو احس ...

نمیتونم....خیلی گذشته و خیلی اتفاقات افتاده... بزرگترین ایراد همسر من وسواس خیلی شدیده که مانع روابط خیلی عادی ما میشه،ما همیشه وضعیتمون مث الانه که کرونا اومده،توضیحش مفصله و جزئیاتش زیاد و عجیبه

یه وقتایی میگم شاید خدا میخاد بهم بفهمونه جز خودش هیچ کسی آدمو راضی نمیکنه...اما خب من که در اون حد ...

شما اگر مذهبی هستید قطعا میتونید و به چشم امتحان الهی بهش نگاه کنید.ی کارم میشه کرد من ی جاخوندم اگر دوس داری شوهرت رفتارش عوض شه یا یکارایی کنه ک قبلا نمیکرده ازش تعریف کن مثلا اهل ورزش نیس یبار حرفشو دربیار بگو خیلی بهت میخوره ورزشکار باشی انقد دوس داشتم‌همچین شوهرش گیرم بیاد اهل ورزش هیکل رو فرم کاش تو ک هیکلت خوبه ورزشم میرفتی بعد هرچندوقت یبار اینارو تکرارکنه. یا مثلا میگفت نامه بنویس تونامه ویژگی هایی ک دوس داری شوهرت داشته باشه بهش بگو.میتونی امتحان کنی ضرری ک نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت میکنم. نمیدونم چرا اینطوریه که هیچکس همه صفات خوب رو باهم نداره، شوهرم خیلی خوبه ها ولی همین رف ...

البته شوهر من  بیش تر ار یک رفتار بد داشت بعضی هاش رو بخاطر زندگیمون اصلاح کرد ولی هنوزم چندتا رفتار بد هست مثلا این که نمیتونه به کسی نه بگه 

لطف کردی واقعا💋💗

قربونت گلم❤❤❤❤

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                     🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آیینـہ میبینَم...♥️🦋🤍                                                                   🌱و بالأخره، دلِ منم لرزید...💞👩‍❤️‍👨💍  

البته شوهر من  بیش تر ار یک رفتار بد داشت بعضی هاش رو بخاطر زندگیمون اصلاح کرد ولی هنوزم چندتا ...

برعکس من خودم این مشکل رو دارم😂

ایشالا بقیه رفتارشون هم اصلاح بشه به امید خدا

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
همسر شما نیاز به درمان داره پس

همینطوره،زیر بار نمیره منم توان جنگیدن ندارم.... بعد از 14 سال زندگی و یه بچه تازه حال و هوای یه نامزد زده به سرم کسی که پشتم باشه استرس بهم وارد نکنه منو ببینه وسواس نداشته باشه....😓

اره البته خوبی هاش خیلی بیشتر از بدی هاشه  راضیم ازش

پس زیاد اهمیت نده ایشالا که خوشبخت باشید همیشه. منم دیگه عادت کردم کاریش نمیشه کرد

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد