2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم و حرصم گرفته

195 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها من یدونه جاری دارم خیلی باهام بده و خیلی بهم بدی کرده و حرصم داده نمیگم من حرصش ندارم منم حرصش دادم امااول اون شروع کرد و خیلی من حرص داده منم دیگ جاهایی از دستش خیلی غصه خوردم منم چند باری حرصش دادم اما ب اندازه اون نه همیشه سعی کردم باهاش خوب باشم اما نخاست.... بگذریم ازاین حرفا دختر ابجیم بدنیا اومده چن وقت پیش بعد من واتساپ استوری کردم ک بدنیا اومدنت مبارک عشق خاله ازاین حرفا و استوریش کردم

بعد همیشه استوری هامنو چک میکرد همیشه امکان نداش چک نکنه و همون روز توخونه شوهرم ب مامانش گفته بود دختر خواهرزنم دنیا اومد و فهمیده بود و میدونس من استوری کردم و رو گوشی شوهرشم مطمنم استوری منو چک کرده بود جون همیشع گوشی شوهرش چک میکنه خب استوری من باز نکرد برااینک بهم تبریک نگه من هیچ نگفتم. بعد امروز عکس دختر ابجیم گذاشتم استوری چون دختر ابجیم تودستگاه بود امروز اوردنش بازم فهمید من اینو استوری کردم باز برااینک تبریک نگه باااااز استوریم باز نکرد درصورتی دوسه روز قبل و ی هفته قبل باز میکرد میداد ده بارم از دیشب ان شده خیلی حرصم دراومده چیکار کنم بنظرتون؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ موقع استوری نمیزاره همیشه هم استوری هام نگا میکرد الا بخاطر تبریک گفتن استوریم نگا نمیکنه

سعی کن بی تفاوت باشی اون میخواد اذیتو کنه توان وقتی بی خیال باشی بیشتر حرص میخوره ک ب هدفش نرسیده

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
هیچ موقع استوری نمیزاره همیشه هم استوری هام نگا میکرد الا بخاطر تبریک گفتن استوریم نگا نمیکنه

کاری به جاریت ندارم ولی تو رو خدا ول کنین این استوری ..کی چی گذاشت ..باز کرد ونکرد و ....چه اهمیتی داره مگه واسه تبریک اون گذاشته بودی ..اصلن چه اهمیتی داره تبریگ بگه یا نگه ...خدا را شکر کن تو زندگیت مشکلی نداری به خاطر این چرت و پرتام ناراحت نباش اصلن میدونی چیه ...شمام هیچی استوری نکن ...اصلن چرا هر اتفاق تاز اعم از تولد ....و هر چی تو زندگیمون میافته باید استوری کنیم همه بفهمن نگو برام مهم.نیست که اگه مهم نبود ناراحت نمیشدی و غصه نمی خوردی و تاپیک نمی زدی ...واقعا چه اهمیتی داره یه روز نگا کرد ...یه روز نگا نکنه به یه ورت ....اینقد زندگیو به خودت سخت نگیر. 

خب از مخاطبام حذفش نکنم ؟ک کلااا استوریم نبینه؟

ن بزار استوری هاتو ببینه چ کاریه حذفش کنی فقط واست مهم نباشه ک چ رفتاری داره

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
کاری به جاریت ندارم ولی تو رو خدا ول کنین این استوری ..کی چی گذاشت ..باز کرد ونکرد و ....چه اهمیتی د ...

اره صحیح عزیزم اره خب اهمیت داش ینی ارزش ی تبریک گفتن هم نداشتم؟؟ینی ادم انق باید بیشعور باشه؟؟درسته تو زندگیم جیزی کم ندارم اما خب جراانق بیشعوره ی تبریک نمیگه خب؟؟؟بنظر شما الا کلا ازمخاطبام حذفش کنم یانه؟