2777
2789
عنوان

حرف زدن با یه مرد واقعی

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 47 پست
اوخییی😂😍تا باشه از این کورونا ها بیا بگرد ن دیگ شالو درآوردم 

الان توام ناقلیا😂کرونایی چطوری🥴بکش سرت تا تک تک موهاتو نسوزوندم🥴😳

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان توام ناقلیا😂کرونایی چطوری🥴بکش سرت تا تک تک موهاتو نسوزوندم🥴😳

من خودم کورونام😂😂😂

وای یادم انداختی😂

ی فیلم بود با شمع موخوره هارو میسوزاند

منم اونو دیدم رفتم فندک ورداشتم😂😂😂

بقیشو بگیر

خودکارتان را گم کنید:خودکار ندارید/ خودکار نداشته باشید:نمینویسید/ ننویسید:نمی خوانید/نخوانید:موفق نمیشوید/ موفق نشوید:دیپلم نمیگیرید/ دیپلم نگیرید: کار ندارید/ کار نداشته باشید:پول ندارید/ پول نداشته باشید:غذا ندارید/ غذا نداشته باشید:لاغر میشوید/لاغر بشوید:زشت میشوید/زشت بشوید:عشق ندارید/ عشق نداشته باشید:ازدواج نمیکنید/ازدواج نکنید:بچه دار نمیشوید/ بچه دار نشوید:تنها میمانید/ تنها بمانید:افسرده میشوید/ افسرده بشوید:مریض میشوید/ مریض بشوید:میمیرید                                                خب مراقب خودکارتون باشید           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم کورونام😂😂😂 وای یادم انداختی😂 ی فیلم بود با شمع موخوره هارو میسوزاند منم اونو دیدم رفت ...

زوج خوبی میشیم منم سابقه ام تو سوزوندن زیاده😂😅

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh