2777
2789
عنوان

خوش شانس ترین شخصی که تو ازدواج دیدید کی بوده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 25326 بازدید | 393 پست

دخترعموم حتی پسره خودش جهیزه خرید ولی نمیدونم پسره چجوریه تو دوماه هم عقد کردن هم عروسی یه تحقیق هم نکردن .خودشون هم عروسی گرفتن تو شهر خودشون .حتی عموم یه حلقه هم نخرید پسره گفت هیچی نمیخوام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

يه دوستي داشتم مشكلات خانوادگي زيادي داشت مادر و پدرش جدا شده بودن بعد اينم زير دست ناپدري و اينا بزرگ شده بود پدرشم كه كلا رفته بود يه شهر ديگه ولش كرده بود اينم ناچار١٥ سالگي خونه مجردي ميگيره .كلا وضع اخلاقيشم اصلا خوب نبود يعني همه ي پسراي شهر باهاش خاطره داشتن .خدا زد و اين با يه دندانپزشك ازدواج كرد تو ١٨ سالگي سال بعدشم پسرش به دنيا اومد الان ٣ ماهه شه

جاریم  برادر شوهرم خانواده پولدار تحصیل کرده سر شناس خود برادر شوهرم سفید قد بلند چشم سبز بووور خوش هیکل تحصیل کرده سر زبوندار پولدارررر چنددددد تاااا خونه و زمیییین و مغازه ملک املاک همشم سفرهای خارجه جاریم مامانش تاکسی کار میکنه باباشم خونه داره خودشم خیلی سبزه و قد کوتاه سن بالا میزنه همه ب رومون میارن ولی اخلاقش خوبه خوشبخت باشن  ❤️❤️❤️

واسه پرو فایلم ریپلای نکنید عوض نمیشه حتی شما  😤😤🤨🤨
لطفا یکم توضیحم بده ❤ 

خب وقتی ازدواج کرد۳۵سالش بود و قیافه خاصی هم نداره،وضع مالیشم معمولی،ولی خانومش خوشگل ۲۵ساله،باباش پولدار،خوش اندام،اصن یه وضعی

کاری نکن مثه تار موهام،تو رو هم بندازم پشت گوشام👈👌

دختر خاله ام دختر بسیار بداخلاق و توقعی یعنی سلام یواش بهش بگی بهش برمیخوره قهر میکنه در این حد سطح پایین با یه پسر وضع خوب شهر ازدواج کرد شوهرش بسیار احترام میذاره بهش همه چی به اسمش زده

ننه❤️

پسرعموی شوهرم.یه کارمند ساده ست.همکارش با یه دختری آشناش کرد که باباش کارخونه دار بود.الان داره تو پول شنا میکنه.ماشاءلله ماشین و خونه و همه چی واسش گرفتند.خانواده شونم که خدایی خیلی خوبند

لامصب خر شانس عالم بود.😏

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕

يه دختر ديگه هم هست خيلي خيلي فقير بودن دختره مدرس زبان بود تو به اموزشگاه يعني ميديديش دلت براش ميسوخت بعد با پسر يكي از پولداري شهر ازدواج كرد الانم خيلي خوشبخته البته بگم خودش خوشگل بود خيلي مهربون