2777
2789
عنوان

خوش شانس ترین شخصی که تو ازدواج دیدید کی بوده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 25326 بازدید | 393 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدارو شکر تو هم خوشبختی  شغل برادر شوهرت چیه ؟

دوتا شرکت اسانسور  ساختمان هم خرید فروش میکنه مغازه سرویس بهداشتی و گازو هود هم داره طلا و دار یورو هم میخره میفروشه طلافروشی هم میخواست بزنه ک مادرش  گفت بسه   نوهاتم بخورن تموم نمیشه پولت  چشمت میزن   خدا بیشترش کنه  انشالا ماشالا روزیش زیاده خیلی

واسه پرو فایلم ریپلای نکنید عوض نمیشه حتی شما  😤😤🤨🤨

دختر عموی شوهرم چون قیافه نداره وضع مالی در حد صفر همه جهیزیه رو شوهرش میخره بعضی وقتا شوهرش برا خونه مادرزنش خرید میکنه مثل میوه و تخمه و تاید روغن و این چیزا 

دختر عموی شوهرم وضع خوبی نداشت ک دانشگاه بده ولی شوهرش خرج دانشگاهش  رو هم داد 

البته نکته جالبش اینکه دختر عموی شوهرم یه وسایلای رو برای جهیزیه انتخاب میکنه ک خیلی گرون هستن  ولی خب شانس آورد خیلی 

شوهرش هم واقعا آدم خوبیه از هر لحاظ 

دختره خوشگله ؟

معمولی دماغ عمل کرده یکم خوب شده

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
از کجا فهمیدی     باورت میشه همون روز اول داداشم گفت فوق العاده اعتماد بنفسش بالاست

اعتماد به نفس آدما رو جذب می‌کنه

یعنی طرف هیچی نداشته باشه نه پول نه قیافه نه اخلاق ولی همین که خودشو دوست داشته باشه و اعتماد به نفس داشته باشه شانس خوبی داره و بهترینا براش اتفاق میفته.

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 

دوست دبیرستانم

قیافش خیلی زشت بود،،بدجور پوستش داغون بود

ماهی دوبار حموم میرفت،،به شدت  بوی عرق میداد و همیشه لباسای منو امانت میگرفت زیر بغلش شوره زده تحویل میداد،،،اصلا آداب اجتماعی بلد نبود به همه میگفت تو

لباسای خیلی افتضاح میپوشید

حالا با یه خانواده پولدار و سطح بالا ازدواج کرده

پسر از اوناست که همیشه کتابی و با ادب صحبت میکنه

حالام یادش رفته همیشه ازمن لباس قرض میکرد 

هر وقت خرید آنچنانی میکنه فوری تو واتس آپ عکسشو برام میفرسته

هبچوقت یاد من نمیکنه جز موقع خرید

🤵‍♀️💗🕊
به به چه خووووب  قیافش چه جوریاست ؟

عادي بود ولي اگه ارايش ميكرد و به خودش ميرسيد خوشگل ميشد ولي هميشه خيلي ظاهر اشفته داشت اصلنم ارايش نميكرد شب عروسيش چون اولين بار بود با ظاهر مرتب و ارايش كرده ديدمش اصلا نشناختمش 😁ولي خوشگل شده بود