2777
2789
عنوان

پسرم خوابش سبکه

70 بازدید | 2 پست

سلام پسرم سه ماهشه خیلی کم میخوابه و به شدت خوابش سبکه با کوچیکترین صدا یا تکون بیدار میشه . روزا مهلت هیچ کاری بهم نمیده یا باید سر پاهام باشه تکونش بدم یا تو گهواره که اگه تو اوج خواب هم باشه تکونش ندم دوباره بیدار میشه . پنج دقه به پنج دقه بیدار میشه حتی قطره واسه نفخ شکمش بهش میدم که خواب اوره اما اصلا انگار نه انگار فقط ده دقه میخوابه بعد بیدار میشه . چیکار کنم کسی راه حلی داره؟دارم دیوونه میشم دیگه

دقیقا بچه ی منم همینطور بود ساعت ها واسش وقت‌میذاشتم ک بخوابه. همین ک‌میخوابید حتی نفس هم میکشیدم بیدارمیشد دوباره همون اشوکاسه!هیچی دیگه الان بزرگترشده خداروشکرخییییلی بهترشده.۷ماهشه

دقیقا بچه ی منم همینطور بود ساعت ها واسش وقت‌میذاشتم ک بخوابه. همین ک‌میخوابید حتی نفس هم میکشیدم بی ...

دقیقا حتی میترسم نفس بکشم که بیدار نشه 

انشالله منم زود بزرگ شه خسته شدم دیگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.