2777
2789

تاپیک قبلم راجب علائم کرونا بودش؟ واقعا چرا باید قطع بشه؟؟؟  الان کلی اعلان داشتم میخواستم بخونم میبینم تعطیله  شاید یکی راهنماییم کرده مفیده بوده برام.

@فردایروشن  

@پیامبرودیوانه  

@momo97  

@سالللویا  

@zahea75 ‍ 

عزیزان بیاین اینجا بگین چی گفتین هم حالم بده بگین چی گفتین هم نمونم خماریش🙂

❤السلام علیک یا اباعبدالله علیه السلام❤ 🍁دخترآبانم🍁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از صبح ساعت ۱۱ بود یهو بدون اینکه سرما بخورم یا چیز مسهل خورده باشم یا هیچ علتی یهویی لرز کردم بعدش یه کوچولو تب کوشام و سرو کلم کیپ و حالت عفونی شده اسهال هم هستم گلاب به روتون دو روزه خیییلی بیجون شدم یهو انگار که هیچ نایی ندارم  سرفه و تنگی نفس از قبل داشتم هم ریه ام عفونت داشت هم آسم خفیف دارم ولی بیشتر شده و استخونای قفسه سینمم درد داره . زنگ زدم اورژانس گفتش حتما برو درمونگاه بررسی بشی ولی نرفتم تبم هی بالا میره بعد یه ۵ دقیقه ای پایین میاد لرز میکنم دوباره بالا میره 😢

من خیلی میترسم 😢 بدنم خیلی ضعیفه مشکل ریه هم دارم  اگه گرفته باشم درجا مردم یه ۵ روزی هم هست غذا نخوردم در حد دوسه لقمه نون و پنیر و یه دوتا تخم مرع میترسم 😭😭😭  نمیخوام بمیرم با گناهام

من خیلی میترسم 😢 بدنم خیلی ضعیفه مشکل ریه هم دارم  اگه گرفته باشم درجا مردم یه ۵ روزی هم هست غ ...

عزیزم حتما برو بیمارستان.استرسش که بدتره.خواهر خودم کادر درمانه.انقد ترس نداره خیلیا کلی بیماری دارند اما دو روزه خوب میشن

گفتم انگار که کرونا همه نیاز ندازن بیان بیمارستان یه عده که مشکل تنفسی پیدا میکنند چون اونم به خاطر اینکه ویروس داره بافت ریه اسیب میزنه للازمه بستری باشه بزای اکسیژن تراپی و سرم درمانی  مگرنه تو خونه خودت باشی خیلی بهتر میتونی به خودت برسی از نظر زاحتی مایعات و استراحت کسایی ک فوت شدن نمیدونستن چیه خوب استراحت نکردن کار زیاد کزدن بدنشونو ضعیف کرده

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉
عزیزم حتما برو بیمارستان.استرسش که بدتره.خواهر خودم کادر درمانه.انقد ترس نداره خیلیا کلی بیماری دارن ...

دستت درد نکنه گلم جواب دادی😗

گفتم انگار که کرونا همه نیاز ندازن بیان بیمارستان یه عده که مشکل تنفسی پیدا میکنند چون اونم به خاطر ...

اهان اره دیگه دارو که نداره منم اگه بگیرم میمیرم مطمعنم چون اینقد ضعیفه بدنم جون ندارم تکون بخورم ریه هام عفونت خالیه آسمم دارم  استرس شدید هیچی دیگه بدبخت میشم 😆😆😆

اهان اره دیگه دارو که نداره منم اگه بگیرم میمیرم مطمعنم چون اینقد ضعیفه بدنم جون ندارم تکون بخورم ری ...

انقدر حرفای منفی نزن عزیزم اینطوری خوب نیست اتفاقا خیلی سالم و قوی هستی

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉
انقدر حرفای منفی نزن عزیزم اینطوری خوب نیست اتفاقا خیلی سالم و قوی هستی

قربونت برم عزیزم  مرسیییی  😍😍😗😗😗😗😗😗😗

ببین عزیزم فعلا برا قطع شدن تبت همون استامینوفن را بخور هر 4ساعت اینا من نمیگم یه پزشکی که خودش قرنطینه بود توصیه میکردهوب استراحت بکن تا میتونی مایعات بخور اول آب بعدم تا میتونی آب پرتقال طبیعی بخور حداقل روزی 9تا لیوان  عرجی تخلیه ادرار بیشتر باشه ویروس زودتر فرارمیکنه اینقدر استرس نداشته باش استرس خودش هرآنکه تا میتونی سیب و به بخور خودشونابخور اون آقای پزشک میگفت من باهمینا خوب شدم

😍😍خدایا شکرت

یه دمنوش میگم حتما درست کن بخور 8عدد میخک با چند حبه سیر له شده با7تالیوان آب بزار بجوشه 20دقیقه بعد بخور میخکارا خوب بجو بعد قورت بده اتشاالله زود خوب میشی 

😍😍خدایا شکرت