2777
2789
عنوان

ختم صلوات برای دفع بلای کرونا

51 بازدید | 2 پست

بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحیمِ

إِنَّ اللَّهَ وَمَلَائِكَتَهُ يُصَلُّونَ عَلَى النَّبِيِّ یَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا صَلُّوا عَلَيْهِ وَسَلِّمُوا تَسْلِيمًا (۵۶/احزاب)

امام صادق (ع) می فرماید؛ هر کس می خواهد درهای آسمان به روی او گشوده شود بر محمد وآل محمد(ص)صلوات بفرستد.

آیت الله بهجت (ره) بارها از فضیلت زیاد ذکر صلوات صحبت کردن و یه جا گفتن گشتیم ذکری بالاتر از صلوات پیدا نکردیم.

دوستان عزیز بیماری کرونا روی زندگی همه مون تاثیر منفی گذاشته بیایین همگی دعا کنیم تا کرونا ریشه کن بشه، ختم صلواتی راه میندازیم هدیه به چهارده معصوم علیهم السلام تا خداوند متعال به حرمت این بزرگواران و ذکر صلوات که گفته شده دعای مستجاب هست، این بیماری رو ریشه کن کنه و نجات پیدا کنیم.

برای حاجتروایی در تاپیکم با عنوان تاپیک جامع هدیه به حضرت ابالفضل ع شرکت کنید، ولو با یک صلوات. ان شاالله حاجتروا باشین دوستان گلم🤲🌹

۱۰۰ صلوات هدیه به ۱۴ معصوم 

برای حاجتروایی در تاپیکم با عنوان تاپیک جامع هدیه به حضرت ابالفضل ع شرکت کنید، ولو با یک صلوات. ان شاالله حاجتروا باشین دوستان گلم🤲🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.