nillak مدیر عضویت: 1398/05/26 تعداد پست: 10590 عنوان به چی حساسیت دارین؟🤪🤪 | مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 38 پست سلام بچه ها به چی حساسیت دارین؟خودم بادمجون زبونم متورم میشه(جوانه چشایی )ولی اصلا برام مهم نیستچرا خارجکیا همه ب کره ی بادوم زمینی حساسیت دارن ما نداریم🤪 پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته 1398/12/22 | 16:50 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماهک_مهربون عضویت: 1398/12/08 تعداد پست: 4668 بادمجون لبم باد میکنهکیوی و پرتقال زبونم جوش میزنهشیره ی انگور بدنم جوش میزنهتخمه ی کدو پلک چشمم درد میگیره😐😐😐 تنبل نرو به سایه ، سایه خودش میایه
nillak مدیر استارتر عضویت: 1398/05/26 تعداد پست: 10590 به هیچی خدا رو شکر 😁 بنظرم نصف حساسیتا بخاطر اینه که وقتی تازه میخواستن غذا بدن بچه تو سن کم غذاها ... حساسیت بخشی ریشه ی ژنتیکی داره و از بدو تولد با ماستممکنه من ۲۰۰ بار بادوم زمینی بخورم حساسیت نداشته باشم بار ۲۰۱ ام تو هواپیما ک دستم ب هیجا بند نیست بخورم و الرژی بدم! پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته
دحترم عضویت: 1397/03/18 تعداد پست: 21510 گوجه فرنگی. ۱۵ ساله نخوردم.خفه میشم.بوی سبزی قرمه سبزی بدنم میریزه بیرون.طالبی چشمام متورم میشهیعنی به خوشمزه های زندگیم.شما تصور کن گوجه فرنگی حذف بشه. با بک دل سیر ساندویچ نمیتونم بخورم باید بشینم اول گوجه جدا کنم. الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.
nillak مدیر استارتر عضویت: 1398/05/26 تعداد پست: 10590 به حرفای مامانم😑 عزیزم🤣سلامت باشن پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته
پوکرفیس_دوعالم عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 994 عزیزم🤣سلامت باشن قربانت تو هم سلامتی باشی کنار خونواده ات
نسترن_۷۵ عضویت: 1397/07/28 تعداد پست: 8786 گوجهبه محص اینکه بخورم کهیر میزنم یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشمهایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔
عاشکم عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 3093 کیوی .دهنم آفت میزنه میگمــــــا .....طرف همچیـــن خودش ومیگیــره انگار ترکـــــــــــــــــه😍😁یاشاسین تورک یاشاسین ایران😍👍
ستاره۳۳ عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 10487 حساسیت بخشی ریشه ی ژنتیکی داره و از بدو تولد با ماست ممکنه من ۲۰۰ بار بادوم زمینی بخورم حساس ... بله اونم که شما میگی درسته ولی بخشی از حساسیت ها هم اونطور که من گفتم ایجاد میشن یعنی اگه مثلا تخم مرغ رو زود بدن بچه ممکنه تا آخر عمر بهش حساسیت پیدا کنه ولی اگه سروقت بدن ممکنه همون بجه هیچوقت به تخم مرغ حساسیت پیدا نکنهنگفتم همه گفتم بخشی از مردم
nillak مدیر استارتر عضویت: 1398/05/26 تعداد پست: 10590 اره منم برام سواله این حساسیت خارجیا البته دلیلشو میدونم ما پترن با الگوی ژنتیکی خاصی داریم با توجه به اون حساسیت و الژی و ب سری بیماری ها خاص یه اقلیم میشن.چون زاد و ولد میکنن و شباهت ژنتیکی دارن و خوب حساسیت خاص برای ی جا بیشتره پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته
nillak مدیر استارتر عضویت: 1398/05/26 تعداد پست: 10590 کیوی زیاد بخورم زبونم خون میاد اوووه در این حدهعزیزم میدونستی حتی تکاسش با پوستت خطرناک ممکنه باشه؟خیلی مراقب باش پس پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته
nillak مدیر استارتر عضویت: 1398/05/26 تعداد پست: 10590 گوشت گوسفند چی میشه عزیزم؟وقتی بخوری پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته
آیسایا عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 13700 چی میشه عزیزم؟وقتی بخوری سرخ میشم مث لبو پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم
nillak مدیر استارتر عضویت: 1398/05/26 تعداد پست: 10590 بادمجون لبم باد میکنه کیوی و پرتقال زبونم جوش میزنه شیره ی انگور بدنم جوش میزنه تخمه ی کدو پلک چش ... اوه کلا اسید بالا جالبه مرسی عزیرم و امضاتونم خوندم جالب بود پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته
ماهک_مهربون عضویت: 1398/12/08 تعداد پست: 4668 اوه کلا اسید بالا جالبه مرسی عزیرم و امضاتونم خوندم جالب بود قربونت گلم لطف داری😘💖💖 تنبل نرو به سایه ، سایه خودش میایه