2777
2789
عنوان

توروخدا بگین چه واکنشی نشون بدم

131 بازدید | 7 پست

سلام. خلاصه بگم. خانوادا شوهرم خواهراش و برادرش اینا ازدواج کردن پر جمعیت هستن ولی خانواده من فقط سه نفرن حالا من میخواستم خانوادمو دعوت کنم اول کلیییی زحمت کشیدن واسم کادو پاگشا و عیدو عقدم فقط طلا بم دادن ب غیر اونم جهاز کامل بردمو کلی طلا هم داشتم هزاران بارم تو عقد شوهرمو دعوت کردن حالا ما تازه عروسی کردیم من ب شوهرم گفتم خونه بابامو دعوت کنم میگه باید انصاف داشته باشی برابر دعوت کنی منم گفتم خانواده توهم دعوت میکنم ولی برا بابام اینا الان میخوام گوشت کباب کنم چون بحمت زیادی کشیدن یه دختر دارن انتظار احترام دارن اونم گفت هنوز پا گشا نکردن گفتم پس اون روز ک خورشت سبزی درست کرد انگشترو ب عنوان پاگشا بم داد چی بود گفت یه غذا برا خودشون درست کردن ب ما هم گفتن منم قلبم شکست خیلی گریه کردم. برادر شوهرم فردا دعوتمون کرده بود من پیام دادم جوابشون کردم هرچی گفت چرا گفتم نمیایم.خلاصه شوهرم گفت عیبه چرا جوابشون کردی گفتم عمرا نمیام و اینا بعد شوهرم گفت عیبه و اینا کلی اصرار کرد برادر شوهرمم زنگ زد گفتم باشه میایم حالا شوهرم گفت دو سه روز دیگه خونه باباتو دعوت کن عیبه بنظرتون من چکار کنم ک دق دلیم خالی شه

موفقیت پاداش افراد شکست خورده ایست که نا امید نشدند👌😍

واکنش سدیم در مقابل آب رو از خودت نشون بده   

زیاد بامزه نبود ولی امیدوارم خوشحال شده باشید

patrickcormac سابق هستم که به لطف آدم های بی جنبه تعلیق شدم . مرد هستم Uphold the principles our order Never share your secret Do so til death .... I am shay patrick cormac Templar of Colonial of the American Rite MAY THE FATHER OF UNDERSTANDING GUIDE US ALL

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واکنش سدیم در مقابل آب رو از خودت نشون بده     زیاد بامزه نبود ولی امیدوارم خوشحال شده ب ...

خیلی ناراحتم الان....

خیلی ناراحتم الان....

ببینید با شوخی می شنه یه نفر و نیست و نابود کرد 

به هیچ وجه به روتون نیارید ناراحتید 

دعتشون کنید بعدش شوخی شوخی همه چی بارشون کنید   

patrickcormac سابق هستم که به لطف آدم های بی جنبه تعلیق شدم . مرد هستم Uphold the principles our order Never share your secret Do so til death .... I am shay patrick cormac Templar of Colonial of the American Rite MAY THE FATHER OF UNDERSTANDING GUIDE US ALL

کارمنوبکن،مادرت اینارودعوت کن، براشون چندتاغذای خفن درست کن، بادسرای درست حسابی، سالاد وپیش غذاونوشیدنی، بیشترازحدمعمول، میوه های خوب وخفن، گل طبیعی بگیر، کلاهرجوری مهمونیتومیگیری صدپله بهتر بگیر اینسری، آهنگم بزارقربده اصلااااوابدا رفتارقبل شوهرتو به یاد نیار  ،فیلم خنده داری چیزی که خونوادتم دوست داشته باشن بزار وغش کنین ازخنده ،کلی عکس بگیر، خلاصه فکرکن دووووراز جونت دورازجونشون آخرین روززندگیته، اونجوری حال کن ازته دل، بزاربفهمه روخونوادت حساسی تایاد بگیره این اولین حرکتته اگه کوتاه بیای بعدا برایه نوشابه سرسفره گذاشتن هم باید کلی منتشو بکشی، اصراف هم نمیشه بابت خوراکیها بعداخودتون میخورین نگران نباش 

کارمنوبکن،مادرت اینارودعوت کن، براشون چندتاغذای خفن درست کن، بادسرای درست حسابی، سالاد وپیش غذاونوشی ...

ممنون از راهنماییت پس خانواده اونو چی دعوت نکنم؟

ممنون از راهنماییت پس خانواده اونو چی دعوت نکنم؟

نه اصلاکاردرستی نیست دوخونواده روباهم دعوت کنین این تجربه ی هشت ساله ی زندگیه منه، اگرم همسرت گفت مامانم ایناروبگیم بیان بگو سری بعد ایشالا الان میخام بامامانم ایناباشم