2777
2789
عنوان

با این جور شوهر

192 بازدید | 20 پست

از صبح تا شب سرکار..یه لحظه ب من اهمیت نمیده.خونه ننشم چسبیده به خونمون تا بحثمون میشه داد بیداد راه میندازه ننشم میفهمه یا اون میره میگه زنم اینجور  اونجور ظهر بحثمون شد پدرم در اورد ننش غمغم میکنه میکنه پسرمو سوزندم پسرم اینجور اونجور  صداش میمود من داغونم با یه بچه 

مگه چیکار کردم ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بحث میکنین عزیزم؟خب شاید خسته میشه سرکار..خونه ک میاد لابد ارامش نیاز داره فک کندی مرد خسته از سرکار بیاد بعد زنش هم غر بزنه خیلی سخته..سعی کن دعواهاتونو کمتر کنین منم خیلی پیشم اومد باشوهرم دعوا و بحث کنیم ولی خداروشکر ننش نزدیکمون نیس😂آتو نده دست خونواده شوهرت

ارایش کن تو خونه لباسای باز بپوش تو رابطتون تنوع ایجاد کن گهگاهی وقتی سرکاره بهش پیام بده حالشو بپرس تو خونه غذای مورد علاقشو درست کن و همون روز خیلی به خودت برس دائم از عطر استفاده کن