2777
2789
عنوان

محبت عملی وخونواده شوهر

285 بازدید | 7 پست

کسی بینتون هست که خونواده شوهرش خوب باشن؟دور خودشو بچش باشن؟تربیت مادر رو شوهر مهمه نه؟ممنون میشم شما هم از درد ودلاتون بگین،ما که خیلی از خونواده پدریم کشیدیمو جهیزیه ندارم و میترسم ازدواج کنم پول به بابام نمیدن پولاشم بردن😭😢

نه بابا خانواده شوهر منکه داغونن 

نه محبتی دارن نه احساس مسیولیتی

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پدر شوهر و مادر شوهر ندارم

چهار تا خواهر شوهر دارم ک هییییییییچ کاری ب کارم ندارن نه رنگ نه تماس نه دعوت هیچی هیچی 

البته با شوهرم خیلی کار دارن😕

اوایل غر میزدم چرا اینطورین ولی الان فک میکنم همچینم بد نیس

دور باشن 

خونواده شوهرمن خیلیی خوبن خیلییی

خیلی مهمه تربیت. شوهرمن واقعا بی نظیره همشم هنر تربیت مامان باباشه. 

عزیزم نگران نباش 

من با این ک کلی جهیزیه بردم، اما هیییچوقت مادرشوهرم دخالت نکرد و 4ساله عروسشونم جر چیزایی ک نشونشون دادم چیزی از داشته هام نمیدونن

خونواده خوب خیلی مهمه در ازدواج ایشالا خوبش قسمتت

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

خانواده همسر من خوبن پدرشوهرم و شوهرم عالین شریف و خوب مادرشوهرمم خوبه اما یه حسادتایی داره که تاثیری توی زندگیم نداره اصلا

خانواده خودمم خوبن واسه عروس و داماد و بچه هاشون کم نذاشتن اصلا و بی دخالت و بی ازارن

مادرشوهره من جوری بچشو تربیت کرده ک تو خونه ما حریم خصوصی معنی نداره همه چیزو ب مادرش میگه

هیچ عشقی بالاتر از عشق مادر به بچه هاش نیست.عاشقتونم جوجه های خوشگلم🐥🐥
مادرشوهره من جوری بچشو تربیت کرده ک تو خونه ما حریم خصوصی معنی نداره همه چیزو ب مادرش میگه

پسرای شوشتری اکثرا مادری ان ومادراشونم بدجنسنو خیلی انتظار از عروس دارنو دوماد پرستن شوشتریا