2777
2789
عنوان

چجورییی یکی رو بشناسممممممم؟

95 بازدید | 17 پست

سلام. بچه ها میشه بگید از کجا میشه یکی رو شناخت؟ واسم خیلی مهمه . مرسی که جواب میدید☺☺

تو رو دوست دارم جای هردومون... تو زیبایی اندازه ی آسمون... همه خواهشم از تو اینه فقط... همیشه همینقدر زیبا بمون  

برا چی میخوای بشناسیش ؟

( میشه برا سلامتی فندوقم صلوات بفرستی) نی نی خوشگلم مامان جان تو بهترین سوپرایز زندگیم بودی وقتی تو اوج نا امیدی وارد زندگیم شدی نفس مامان انشالله سالم و سلامت ب دنیا بیایی اینو بدون مامانی خیلی دوستت داره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا هیشکی تا نره زیر یه سقف معلوم نمیشه 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

یعنی اصلا نمیشه فهمید؟

تو رو دوست دارم جای هردومون... تو زیبایی اندازه ی آسمون... همه خواهشم از تو اینه فقط... همیشه همینقدر زیبا بمون  
برا چی میخوای بشناسیش ؟

یکی از اشناهامونه میخوام ببینم چجور ادمیه

اگه ی مردو برای ازدواج میخای بشناسیش حداقل 6ماه باید باهاش رفت و امد کنی 

مثلا مردی ک خسیس باشه تا 6ماه شاید بتونه ادای ادمایی دست و دلباز رو در بیاره رو رفتاراش باید دقیق بشی مثلا اگه چیزی خرید فوری قیمتو نگاه کرد ینی خسیسه رفتین بیرون شام اگه بیشتر حواسش ب قیمت غذا بود ینی خسیسه یا مثلا اگه دیدی نگاش رو زناس و میگه فلانی چرا این مدلیه ینی نگاهش هرز میره و در حالت کلی میگم باید خودت زرنگ باشی و رو رفتاراش دقیق شی 

( میشه برا سلامتی فندوقم صلوات بفرستی) نی نی خوشگلم مامان جان تو بهترین سوپرایز زندگیم بودی وقتی تو اوج نا امیدی وارد زندگیم شدی نفس مامان انشالله سالم و سلامت ب دنیا بیایی اینو بدون مامانی خیلی دوستت داره 
اخ جووون عروسی😁😁😁 بگو کی بیام💃

نه بابا. گفتم که یکی از فامیلامونه میخوام ببیم چجور ادمیه

اگه ی مردو برای ازدواج میخای بشناسیش حداقل 6ماه باید باهاش رفت و امد کنی  مثلا مردی ک خسیس باش ...

مرسی. خوش اخلاق بودن و اینکه درکش بالا باشه رو چی از کجا بفهمم؟

مرسی. خوش اخلاق بودن و اینکه درکش بالا باشه رو چی از کجا بفهمم؟

اینا رو از کجا بفهمم؟