2777
2789
عنوان

14 روزازپریودم گذشته

187 بازدید | 12 پست

دارم دیوونه میشم 14 روز ازپریودم گذشته 10.20 تا بی بی زدم منفی شدن همه 

پریودام منظم بود این دفعه اینجوری شدم احتمال داره باردارباشم ؟کسی بوده اینجوری

من اوندفه اینجوری شدم ولی باردار نبودم 

گاهی میبینی کسی نوشته امضات عالیه                                    بعد میری میبینی بنده امضاش چیه                                        اونوقت خوشت نمیاد حرص میخوری ک چرا اومدی دیدیش  فقد من اینجوریم یا حتی شما                                                اگر اینجوری هستی بگو امضات بجانم بگو یا بگو دقیقا🤣🤣🤣۰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم پانزده روز عقب افتاد  سونو همه چی انجام دادم فقط دیوار رحمم ضخیم شده بود که امپول دکتر داد  وگفت تا چند روز دیگه اگه پری نشدی تزریق کن که خوشبختانه بدون  امپول پری شدم. دیر تخمگذاریم اتفاق شده بود چون وسط سیکلم سرماخوردگی داشتم

واقعا؟چن روز گذشته بود ازپریودیت  علایمی چیزی هم داشتی

۱۲ روز فک کنم 

گاهی میبینی کسی نوشته امضات عالیه                                    بعد میری میبینی بنده امضاش چیه                                        اونوقت خوشت نمیاد حرص میخوری ک چرا اومدی دیدیش  فقد من اینجوریم یا حتی شما                                                اگر اینجوری هستی بگو امضات بجانم بگو یا بگو دقیقا🤣🤣🤣۰