2777
2789
عنوان

به مامان نامزدم بگم بریم آزمایش خون مطمئن شم 💔💔😓

| مشاهده متن کامل بحث + 1313 بازدید | 86 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه به مامانش بگی و برید وو باردار نباشی زست تر هست و فقط حرفتون میفته سر زبان ها خودت برو تا مطمئن ...

نه زشت نیس راحتیم با هم به کسیم نمیگه ، پسر اون کاری کرده.. نه من

تنهام نمیتونم برم

اونا باید برنامه داشته باشن نمیدونم توروخدا دعا کن پریود شم

الله برایم کافیست

اول اینکه تنها نمیتونم برم با مامانش خیلی راحتیم اگه بخوام برم قطعا با هم میریم و اینکه شاید فرجی شد ...

پس منتظر بمون همینقدر بعد عقد و عروسی هم باهات راحت باشن !

گله نکن اونموقع

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

به نامزدم میگم به مامانش بگه بریم حالا به مامان خودم نمیتونم بگم

خود شوهرت کجاست؟ چرا با خودش نری؟ یا خودت تنها، برو مطمین شو اول خودتو تو دهن اینو اون نندازی بعدم دیگه قطع کن رابطه رو وقتی هنوز عقدم نیستی

تعجبم بیشتر برای جار زدن بود ..... خودش تنها بره آزمایش بده اگر باردار بود به خونوادا ها بگننه اینکه ...

منم نگفتم که مستقیم بگه شک داره باردار ، گفتم به نامزدش بگه با خانواده ش صحبت کنند که مراسم عقد رو برگزار کنند ولی از جزییات چیزی که افتاده کسی متوجه نشه اسی خودش مطرح کنه مشخص دیگه خانواده ی پسر گردن نمیگرند چیزی رو

نه زشت نیس راحتیم با هم به کسیم نمیگه ، پسر اون کاری کرده.. نه من تنهام نمیتونم برم اونا باید برنامه ...

تنهایی کار کرده تو خبر نداشتی؟؟

دو نفری بودینا

توام جزیی از همون کار بودی

یه بیبی چک بزن اگر بودی بهش بگو

نه زشت نیس راحتیم با هم به کسیم نمیگه ، پسر اون کاری کرده.. نه من تنهام نمیتونم برم اونا باید برنامه ...

سنت کمه تجربه نداری متوجه نیستی این همه دارن بهت میگن فعلا نگو گوش بده همیشه شرایط همینجوری خوب نمیمونه بعضی از آدما تو موقعیتا یه چیزایی رو میزنن تو روی آدم خودش میمونه

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      

منم این ماه پریود نشدم مجردم هستم

بیخیال بعضی وقتا پیش میاد

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

وا این چه منطقیه؟ پسر اون با دیوار که کاری نکرده، با تو بوده، یعنی هیچ اختیاری از خودت نداری ؟

این تاخیر به خاطر استرسه توهم حاملگی توی عقده همه مون تجربه ش کردیم ، پریود میشی حتما

خودت برو آزمایشگاه بگو آزمایش بتا بگیرن ازت چه نیازیه بری مامانش بگی؟

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

به نامزدم میگم به مامانش بگه بریم حالا به مامان خودم نمیتونم بگم

یهو جزییات رو نگی ، فقط بگو به مادرش بگه مثلا فلان تاریخ عقد میخوام کنم برای مراسم با خانواده ی نامردم صحبت کنید .