2777
2789
عنوان

نگرانم 😢😢😢

279 بازدید | 15 پست

بچه ها من  چند روزه بینیم یکم گرفته سرفه‌هم میکنم گاهی یکمم گلودرد  حالا از دیشب یکم احساس سردرد دارم و سرم سنگینه 😔😔 من یک ماه پیشم اینجوری شدم ولی شدید تر بود بدن درد داشتم وگلودرد شدید وبینیم همش میگرفت و خلط چرکی داشت ولی خب بعد دوهفته خوب شدم این آثار کمی موند که حالا دارم... میترسم نکنه کرونا باشه 😢 من چند روز دیگه نی نیم دنیا میاد چه خاکی بریزم 😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببين سردترين جاي بدن ريه س...اين ويروس هم خوراكش جاي سرده

وقتيم وارد بدن ميشه تا٤روز تو گلو ميميونه وباعث درد و سرفه ميشه اگر مايعات گرم زياد بخوري اين ويروس ميره تو معده و دفع ميشه اگرم ن ك ميره تو ريه...ريه مشكل داشته باشه بدنت ضعيف باشه يا مشكل ديگه اي داشته باشي خدايي نكرده خطرناكه

منم علائم تورو دارم ميدونم انفولانزايي ك قبلا گرفتم و خود درماني كردم مونده تو بدنم نترس و فقد مايعات گرم بخورعزيزم

وقتي ب عقب برميگردم حالم از خودم به هم ميخوره با ضعفام و كمبودام و بچه بازيام گند زدم به كل زندگيم حتي به آيندم😔😔                                                   نميدونم ازخودم بايد شاكي باشم يا از خدا ولي اينو خوب ميدونم كه با٢٠سال سن تحمل اين همه فشار عصبي ومالي واقعا خيلي سخته😭😭                                                       واقعاتنهام...دلم ميخاد برم يه جايي كه هيشكي نباشه. كسي رو ندارم بهش تكيه كنم درد دل كنم و دركم كنه خسته م ازاين همه بي كسي وسختي                                       اگر دوست داشتين براي حاجت دلمو ب ارامش رسيدنم صلوات بفرستين😔🙇🏻‍♀️
ببين سردترين جاي بدن ريه س...اين ويروس هم خوراكش جاي سرده وقتيم وارد بدن ميشه تا٤روز تو گلو ميميونه ...

مرسی عزیزم همینکار میکنم نگرانیم فقط برا نوزادمه 😔 اخه چرا باید تو این حال و هوا و استرسا به دنیا بیان خدا کمک همه کنه 

مرسی عزیزم همینکار میکنم نگرانیم فقط برا نوزادمه 😔 اخه چرا باید تو این حال و هوا و استرسا به دنیا ب ...

مايعات گرم تند تند بخورو نگران نباش ايشالا ك صحيح و سالم فارغ ميشي بچه تم سالم ميگيري بغلت ميايي خونه

من ميخاستم اقدام كنم بيخيال شدم تواين اوضاع

وقتي ب عقب برميگردم حالم از خودم به هم ميخوره با ضعفام و كمبودام و بچه بازيام گند زدم به كل زندگيم حتي به آيندم😔😔                                                   نميدونم ازخودم بايد شاكي باشم يا از خدا ولي اينو خوب ميدونم كه با٢٠سال سن تحمل اين همه فشار عصبي ومالي واقعا خيلي سخته😭😭                                                       واقعاتنهام...دلم ميخاد برم يه جايي كه هيشكي نباشه. كسي رو ندارم بهش تكيه كنم درد دل كنم و دركم كنه خسته م ازاين همه بي كسي وسختي                                       اگر دوست داشتين براي حاجت دلمو ب ارامش رسيدنم صلوات بفرستين😔🙇🏻‍♀️
مايعات گرم تند تند بخورو نگران نباش ايشالا ك صحيح و سالم فارغ ميشي بچه تم سالم ميگيري بغلت ميايي خون ...

ممنون عزیزم خیلی کار خوبی کردی فعلا دست نگه دار ان شا الله به وقت مناسبش مامان بشی