2777
2789

مال من بعد 7 روز بود

رنگش به قهوه ای میزد

دخترکم،نمیدونی از اینکه با بودنت تونستی منو به آرزوهام برسونی و خوشبختیمو تکمیل کنی روی ابرام و دارم روی رنگین کمون میرقصم❤️💋عشق مامان بابا منتظرتیم زودتر بیاد عشقم👨‍👩‍👧

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال من بعد 7 روز بود رنگش به قهوه ای میزد

من امروز چهار روز میگذره از پری ،البته تستم مثبت شده صبح فکر کردم پریود شدم کمی لک قهوه ی بود

خدا بهترینو برام میخاد ایمان دارم  
من امروز چهار روز میگذره از پری ،البته تستم مثبت شده صبح فکر کردم پریود شدم کمی لک قهوه ی بود

چیزی نیست

فقط کار سنگین نکن اگرم زیاد شد برو دکتر

دخترکم،نمیدونی از اینکه با بودنت تونستی منو به آرزوهام برسونی و خوشبختیمو تکمیل کنی روی ابرام و دارم روی رنگین کمون میرقصم❤️💋عشق مامان بابا منتظرتیم زودتر بیاد عشقم👨‍👩‍👧

دوست عزیز نترس لکه لانه گزینی از چند دقیقه تا چند روز میتونه ادامه دار باشه اما مقدارش باید کم باشه و شبیه پری نباشه

سلام عزیزم نشونه هاتون چیه واسه بارداری؟ من از دیروز نوک سینه سمت راستم به حدی حساس شده که لباسم بهش میخوره درد دارم. سرگیجه و حالت تهوع و کمردرد هم دارم اما این سینه درد بیشتر منو اذیت میکنه

بنظرت لانه گزینی هست ؟

آره وقتی بی بی مثبت شده حتما هست

نه لانه گزینی انقدر دیر نیست کاش میشد بری آزمایش بعدشم دکتر که اگه پروژسترون میخوای بهت بده

چرا مال من 7 روز بعد تاخیرم بود

بستگی داره لقاح کی انجام شده باسه

نترسونش عزیزم