2777
2789
عنوان

نمیشه که....؟

182 بازدید | 20 پست

سلام صبح بخیر

میگم نمیشه یه مرد هم هیز نباشه هم بددل هم خسیس هم ایرادگیر از ظاهر همسر هم غلام حلقه به گوش مادرش هم ازینایی نباشه که فکرشون بستست مثلا ببخشید مثال میزنم به همسرشون میگن باید برام گواهی سلامت بیاری؟؟؟یا مثلا زن رو جنس درجه دو به حساب بیارن و ....

همه یا اکثر مردا حداقل یکی از اینارو دارن؟

شما از جانب خانواده فشاری بابت ازدواج کردنتون حس نمیکردین؟

هیچ با خودمون فکر کردیم چرا گاهی انرژیمون رو صرف آزار و رنجش دیگران میکنیم؟💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرکس یه ایرادی داره حتی من وشما من اجباری ازدواج کردم ولی حالا راضیم

یادِتــــــــــــه میگُفتَم ماهِ مَنــــــــــــی تـــــــــــــو...؟ماهِ مَـــــــــن تـــــــــــــــو اَلان دَلیلِ آهِ مَنــــــــــی...!

خسته شدم میترسم از ازدواج بقیه هم مدام فشار میارن آخه از کجا معلوم بعدا تون مرد این مدلی نباشه 

هرکس یه ایرادی داره حتی من وشما من اجباری ازدواج کردم ولی حالا راضیم

اون که صد در صد کلی ویژگی بد دیگه هم هست که من اسم نبردم چون میشه باهاش کنار اومد ولی اینا خط قرمزه

نه عزیزم ندارن بی نهایت هم زن ذلیل هستن!فقط قبل ازدواج ادم باید چشماشو باز کنه این خصوصیاتی که گفتی ...

خدا کنه ...نمی‌دونم باید چیکار کنم دلم میخواد بمیرم ولی ازدواج نکنم از طرفی هم مجبورم ازدواج کنم

ما خودمونو پاک نگیریم ماهم ایرادهایی داریم کسی بی‌عیب نیست

همه ایراد دارن منم دارم ولی این غیبت وحشتناکه ب نظرم..وگرنه بهترین آدما هم اخلاق بد دارن

اون که صد در صد کلی ویژگی بد دیگه هم هست که من اسم نبردم چون میشه باهاش کنار اومد ولی اینا خط قرمزه

خیلی چیزا اول کار مشخص نیست مثلا کسی که اومده خواستگاری نمیاد از تیپ یا ظاهر یا هرچیز طرف مقابل ایراد بگیره یا بداخلاقیش مشخص نیست خیلیا از نظر ظاهری ادم های موجهی هستن ولی خب از زیر خرابن دوران مجردیم ما یه پسر مداح ریشی از اونا که همش چشمش کف جاده هست و به نامحرم نگاه نمیکنه و توی امربه معروف کار میکرد اول هی منو تشویق میکرد برم ستادشون عضو شم میگفت دستم را بند میکنه ولی من متنفر بودم از این کار بعد یه مدت هی دیدم الکی زنگ میزنه میاد سرکارم یه بار ازش پرسیدم دلیل زنگ زدن اومدنتون تو محیط کارم را نمیفهمم گفت من از شما خوشم اومده گفتم خونه وخوانواده برای این روزها هست گفت اه نگو از این دخترایی تایکی میاد سمتت میخوای بچسبونیش به خودت وشوهر کنی بیا رابطه داشته باشیم حالا تا بعد ببینیم چه شود شاید این حسم بیشتر شد و ازدواجم کردیم منم گفتم فقط گمشو

یادِتــــــــــــه میگُفتَم ماهِ مَنــــــــــــی تـــــــــــــو...؟ماهِ مَـــــــــن تـــــــــــــــو اَلان دَلیلِ آهِ مَنــــــــــی...!