من از دیروز شروع کردم بچم رو کهنه کردن ! به نظرتون خوبه یا همون پوشک بهتره؟؟ البته صرفه اقتصادیش که واقعا میصرفه , میخوام بدونم واسه اونایی که بچه هاشونو کهنه میکردن چقدر سخت بوده؟!
لطفا واسه شاغل شدن من ی صلوات مهمونم کنید😍 خدا کنه با دعای شما مهربونا دستم تو جیب خودم باشه..خدا ب ازای همون صلوات ک برام میفرستی تو رو ب ارزوهات برسونه.....ان شاالله❤
آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭 خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭 تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
من بهت یه کاغذ سفید میدم با یه قلم، به خودت بستگی داره که خط خطی کنی،دروغ بگی،یا برام یه شاخه گل بکشی، من تورو آزاد میذارم تا خودت ارزشتو تو زندگیم مشخص کنی!
وای خدا خفت نکنه...هرسری تو پست میذاری خمیازه م میگیره...با اسم و عکس پروفایلت😂
لطفا واسه شاغل شدن من ی صلوات مهمونم کنید😍 خدا کنه با دعای شما مهربونا دستم تو جیب خودم باشه..خدا ب ازای همون صلوات ک برام میفرستی تو رو ب ارزوهات برسونه.....ان شاالله❤
تا وقتی بچه تکون نخوره خوبه. دختر داییم سه ماه که شد دمر میشد دست و پا میزد بعدم همش شلوارش نم میگرفت. یادمه دوبار کهنه کردن براش دیگه نکردن. همش داشتن میشستن پهن میکردن. سخت بود براشوت.پوشک بگیر به دردسرش نمی ارزه. کهنه هم وقتی که تو خونه ای و میدونی تکون نمیخوره