2777
2789
عنوان

کهنه کردن بچه

5832 بازدید | 71 پست

سلام دوستان 

من از دیروز شروع کردم بچم رو کهنه کردن ! به نظرتون خوبه یا همون پوشک بهتره؟؟ البته صرفه اقتصادیش که واقعا میصرفه , میخوام بدونم واسه اونایی که بچه هاشونو کهنه میکردن چقدر سخت بوده؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای کهنه که خیلی سخته...حداقل پوشک بگیر براش

لطفا واسه شاغل شدن من ی صلوات مهمونم کنید😍 خدا کنه با دعای شما مهربونا دستم تو جیب خودم باشه..خدا ب ازای همون صلوات ک برام میفرستی تو رو ب ارزوهات برسونه.....ان شاالله❤

پوشک بهتره 

کهنه اعصاب آدم رو میریزه بهم 

یک ساعتو نیم تا نهایت دو ساعت یکبار باید عوض کنی

هر روز هم باید کلی کهنه بشوری

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
نه بابا پول اب و صابونش همون میشه

وای خدا خفت نکنه...هرسری تو پست میذاری خمیازه م میگیره...با اسم و عکس پروفایلت😂

لطفا واسه شاغل شدن من ی صلوات مهمونم کنید😍 خدا کنه با دعای شما مهربونا دستم تو جیب خودم باشه..خدا ب ازای همون صلوات ک برام میفرستی تو رو ب ارزوهات برسونه.....ان شاالله❤

سخته اینجوری.کهنه ها رو اتو‌کن حتما ضدعفونی شن مخصوصا اگه دختره.شبا و برا بیرونم حتما پوشک ببند

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

تا وقتی بچه تکون نخوره خوبه. دختر داییم سه ماه که شد دمر میشد دست و پا میزد بعدم همش شلوارش نم میگرفت. یادمه دوبار کهنه کردن براش دیگه نکردن. همش داشتن میشستن پهن میکردن. سخت بود براشوت.پوشک بگیر به دردسرش نمی ارزه. کهنه هم وقتی که تو خونه ای و میدونی تکون نمیخوره