2777
2789

بچهااااا توروخدا کمکم کنید کیا اینطور بودن من یه بی بی چک مدیکور زدم یه هاله خیلییییی کمرنگ افتاده و دو روزه عقب انداختم

مهربونا میشه برای سلامتی مامانم سرطان بدخیم داره صلوات بفرستید😭خدا انشالله ده برابرشو بهتون برگردونه♥

عکس بده عزیزم منم امروز موعدمه ی چیزی در حد توهم تو بی بیم دیدم

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان 👦هی چرخ بزن در من و دل را بتکان👦 این هم نفسی چ حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضربان👦👦❤❤😍😍😍😘😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مثبته دیگه مبارکه

به هر هاله ایی نمیشه گفت مثبت که

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان 👦هی چرخ بزن در من و دل را بتکان👦 این هم نفسی چ حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضربان👦👦❤❤😍😍😍😘😘

منم مدیکور زدم گفتن کاذب زیاد نشون میده فرداش یه مارک دیگه زدم اونم مثبت شد ازمایش خون نرفتم فعلا دکتر گفت لازم نیست بری تو این اوضاع اگه خونریزی داشتی مراجعه  کن اگه نه بزار بعداز عید!

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!

عزیزم توعکس دیده نمیشه فقط چشمی

مهربونا میشه برای سلامتی مامانم سرطان بدخیم داره صلوات بفرستید😭خدا انشالله ده برابرشو بهتون برگردونه♥
والا مال خودم ی هاله کمرنگ بود که بزور دیده میشد باردار بودم

خب خداروشکر💚مدیکور زدی گلم تا چه حد کمرنگ بود؟

منم مدیکور زدم گفتن کاذب زیاد نشون میده فرداش یه مارک دیگه زدم اونم مثبت شد ازمایش خون نرفتم فعلا دک ...

کمرنگ بود مدیکور؟؟! انشالله هردومون بارداریم

برام هاله اش خیییلی کمرنگ بود نی نی سایتیا دیدن

خب مال شما تو عکس دیده میشده مال من فقط چشمی

یعنی امیدوار باشم

انشالله بارداریم گلم

کمرنگ بود مدیکور؟؟! انشالله هردومون بارداریم

اره تقریبا عکسشو دارم ببین

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!