2777
2789
عنوان

من کرونا دارم به نظرتون؟

197 بازدید | 18 پست

از همون روز اولی ک این لعنتی اومد من احساس تنگی نفس داشتم یکم بعدش خوب شدم چندروز..ولی بعد دوباره شروع شد یعنی تو این دو هفته من ی روز احساس تنگی نفس دارم دو روز خوبم با دارو و جوشوند دوباره دارم ولی اصن شدید نیست به جز اینم تو این مدت خلط گلو داشتم گاهی اوقاتم یکم درد میکرد گلوم ولی شدید نبود...میگم اگه کرونا هم باشه چرا ول نمیکنه مگه نمیگن دورش چهار ده روزس؟ البته اینم بگم ما قرنطینه هستیم ولی غذای سرخ کردنی خوردیم این مدت....چیکار کنم من کلافه شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش بخاطر استرس و فکر و خیاله..الان دیگه تقریبا از هر دو نفر یه نفر فکر میکنه کرونا داره..یه دوره زمانی هست که باید بگذره توکل به خدا کن و استرستو کنترل کن..منم دو هفته پیش آنفولانزای بدی گرفتم همه علایم رو به جز سرفه زیاد داشتم البته رفتم دکتر بهم گفت آنفولانزاس ولی نگفت کروناس اما هر چی بود خییلی بد بود و سخت مخصوصا که خودم هم به شدت استرس داشتم نکنه کروناس و دکتر بهم نگفته..

وزن اولیه ۶۶/۳۰۰ وزن هدف ۵۷ قد ۱۶۰ الهی به امید تو
اره اونم هست ولی خب از خودمم ک الکی نمیگم

ن بابا نمیگم الکی میگی علایم کرونا سرفه خشک هست ن خلط میگم حساس شدی همین

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  
تست ک میدم تا بزنم تنگی نفس میگه داری

تست دادی؟!خوب اگه تنگی نفس داری باید بزنی دیگه 

تب بلای ۳۸ونیمم داری؟!سرفه شدید داری؟!

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️