2777
2789
عنوان

دلم واسه خودم میسوزه...یکم از زندگیم میگم

| مشاهده متن کامل بحث + 135903 بازدید | 453 پست
کوره خفت چه، ایمه جنسمان خاس شکربوخوا نایگرین، سوزی بچو دوریک خیابان برو و خریدکان بکه گشتی له بیرو ...

بخوا هر هام بیخ مالو. فره تر بو دایک وباوکم اترسم. خوا رحممان ل بکا بوخاطر قران. وله راس اکی خومان دوینه مان هس😂

آجیای مهربون برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین. انشاالله هیچکس داغ عزیزنبینه😭😭
واااا بعضیاتون یه طوری حرف میزنین که انگار اصلا واژه خون بس نشنیدین خیلی این کلمه واسه ما کردها آشنا ...

تعجب نکن فک میکنم فقط مختص کرداست چون واسه منم خیبی عجیب وباورنکردنی بود که یک زن بره تو خانواده مقتول 

ایااین زن باید شرایط خاصی داشته باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کرماشانی حالی دبم اوان حالی نابن ل قسه ی خومان 😂😂 خوانکا بمرین آواتکانم ببم ژیرخاک😅

کوره، بوچه ناو خوت نیاگ، خیار ماست، والا خریک دلم در تیت، به ام نیمه شووه، له کوینه بیرم دلم درهات  

واااا بعضیاتون یه طوری حرف میزنین که انگار اصلا واژه خون بس نشنیدین خیلی این کلمه واسه ما کردها آشنا ...

من تاحالا ندیدم این اتفاقو ب چشم ولی خوندن بعضی رمانها..اخبار وحوادث..بعضی سرگذشتها..بالابردن اطلاعات چنان کار سختی نیس

میشه واسه مامان شدنم صلوات بفرستین؟؟😍😍ممنونم
کوره، بوچه ناو خوت نیاگ، خیار ماست، والا خریک دلم در تیت، به ام نیمه شووه، له کوینه بیرم دلم درهات & ...

ویارم خیارماس بو گلکم. ایتر وقته ثبت ناوم کرد اومه نوسی. صبحا دروس که بوخشه😋😅

بخوا هر هام بیخ مالو. فره تر بو دایک وباوکم اترسم. خوا رحممان ل بکا بوخاطر قران. وله راس اکی خومان د ...

انشالله خوا خوی هوشی به گشتمان بیت، بخوا دوینه بو من له کرونا خطرناکتره، فورا فشارم تیت خوارو، رو به قبله اوم   

انشالله خوا خوی هوشی به گشتمان بیت، بخوا دوینه بو من له کرونا خطرناکتره، فورا فشارم تیت خوارو، رو به ...

😂😂😂😂

انشالله خوا رحیمه

من تاحالا ندیدم این اتفاقو ب چشم ولی خوندن بعضی رمانها..اخبار وحوادث..بعضی سرگذشتها..بالابردن اطلاعا ...

من خودمم ندیدم ولی از بزرگترهامون خیلی شنیدم خداروشکر این رسم و رسوم خون بس هم داره خیلی خیلی کم رنگ میشه

من خودمم ندیدم ولی از بزرگترهامون خیلی شنیدم خداروشکر این رسم و رسوم خون بس هم داره خیلی خیلی کم رنگ ...

چرا خداروشکر اتفاقااگه اون زنو اذیت نکنن رسم خوبیه چی بهتر از گذشت از خون یه نفر دیگه