2777
2789
عنوان

کمکم میکنید واجبه

166 بازدید | 23 پست

سلام دوستان من سوال مهم دارم میشه جوابم بدید

من پریودام۱۴ تا ۱۴ میشدم این آخری ۱۷ شدم الانم پری هستم میخام پسردار بشم چون یه دختر ۶ ساله دارم شوهرم گیر داده باید پسر باشه کی اقدام کنم چه زمانی 

چی بخورم چی کارا بکنم کمکم کنید 

ممنونم ازتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چی دست خداست. من تو شرایطی اقدام کردم که دکتر خانوادگیمون می‌گفت احتمال ۹۰درصد بچت پسره ولی در نهایت دختر بود. دقیقا روز تخمک گذاری اقدام کردم بخاطر مأموریت شوهرم. و تا یک هفته قبل تخمک‌گذاری هیچ رابطه ای نبود. من و شوهرم هم بطور اتفاقی بینهایت گرمیجات خورده بودیم اون مدت.

به محض اینکه پری تموم شد تا ۳ فروردین بهترین زمانه و بهت اطمینان میدم این ماه ۱۰۰ درصد باردار میشی

این تقویم چینی میگه از ۱۱ اسفند تا ۱۲ فروردین اقدام کنم دختره درسته یا غلته 

همه چی دست خداست. من تو شرایطی اقدام کردم که دکتر خانوادگیمون می‌گفت احتمال ۹۰درصد بچت پسره ولی در ن ...

یعنی هیچ تاثیری نداره  چرا به همه چی عمل کردی نشد

نه عزیزم ۳ فرودین میگم آخرین روزه اولین روز وقتی که پری تموم میشه آخرین روز ۳ فروردین

خوب پری که ۲۳ اسفند تموم میشه یعنی از ۲۴ اقدام کنم تا ۳ فروردین به نظرم باید ۲۸ اسفند اول اقدام کنم دوباره اول فروردین دوباره ۳ فروردین درسته

یا دارم اشتباه میگم