2777
2789
عنوان

کمکم میکنید واجبه

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 23 پست
پری اگه ۲۳ تموم بشه تخمک گذاری وسط دوره یه روز کمتر بهترین زمانه

یعنی چندم تست تخمک بزنم

و کی اقدام کنم

چی کارا کنم کمکم کن

واقعا ممنونم که راهنمایی میکنی خدا هر چی دلت میخواد بهت بده

ببین کلا تخمک که آزاد میشه ۲۴ ساعت قابلیت لقاح داره و اسپرم هم که وارد رحم و لوله فالوپ میشه حداکثر ۴۸ ساعت زنده میمونه با این حساب ۱ روز قبل تا ۱ روز بعد از تخمک گذاری بهترین زمان اقدامه اینکه ۳ روز عقب افتاده ما میانگین رو درنظر میگیریم به فرض ۱۶ ام شروع واقعی بوده به علاوه ۱۴ که بشه میشه ۱ فروردین ولی برای احتیاط و کاهش خطا یه روز کمتر و یه روز بیشتر در نظر میگیریم که درکل میشه ۲ روز یعنی از ۲۸ تا ۳ فروردین بهترین زمانه 

خدایا مرسی عشقمو آفریدی ❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین کلا تخمک که آزاد میشه ۲۴ ساعت قابلیت لقاح داره و اسپرم هم که وارد رحم و لوله فالوپ میشه حداکثر ...

ممنونم پس من ۲۷اسفند تست تخمک بزنم اگه بود ۲۸ اقدام کنم و یک روز در میان ادامه بدم 

ببخشید یه چیز دیگه زمان اقدام صبح ظهر عصر شب کدوم بهتره به نظر شما

ممنونم پس من ۲۷اسفند تست تخمک بزنم اگه بود ۲۸ اقدام کنم و یک روز در میان ادامه بدم  ببخشید یه ...

من هم میرم دکتر واسه جنسیت.بهم گفت سه روز بعد از پاکی شروع کن به تست تخمک گذاری زمانی که مثبت شد اون شب با فردا شبش فقط نزدیکی کن و تمام.

من الان منتظرم کیت تخمک گذاریم مثبت بشه😍

مَنم و یِ عآلَمه‍ روزآی خوبْ کِ دَر انتظآر مَننـْ
من هم میرم دکتر واسه جنسیت.بهم گفت سه روز بعد از پاکی شروع کن به تست تخمک گذاری زمانی که مثبت شد اون ...

سلام عزیزم شما هم الان پری هستی 

چی کارا کردی 

پسر میخوای شما هم 

یعنی سه روز بعد از تخمک گذاری تست بگیرم اگه مثبت شد همون روز وروز بعدش اقدام کنم

ولی میگن یک روز باید فاصله باشه 

سلام عزیزم شما هم الان پری هستی  چی کارا کردی  پسر میخوای شما هم  یعنی سه روز بعد ...

اره من هم میخوام واسه پسر اقدام کنم .الان پنج روزه که پریم تموم شده دارم تست میزنم فردا پس فردا دیگه مثبت میشه.هر روز که مثبت شد همون شب و فردا شبش باید اقدام باشه.دیروز دکتر بهم گفت و چیزی از یه روز درمیون هم نگفت.تست تخمک گذاری هم برو بگیر از روز سه پاکی به بعد بزن تا روزی که مثبت بشه

مَنم و یِ عآلَمه‍ روزآی خوبْ کِ دَر انتظآر مَننـْ
اره من هم میخوام واسه پسر اقدام کنم .الان پنج روزه که پریم تموم شده دارم تست میزنم فردا پس فردا دیگه ...

اره تست خریدم ولی همه جا میگن یه روز در میان باشه که اسپرم ضعیف نباشه نمیدونم هر کی یه چیزی میگه میای درخواست دوستیمان قبول کنی به هم کمک کنیم آخه وضعیتمون تقریبا مثل همه

یعنی هیچ تاثیری نداره  چرا به همه چی عمل کردی نشد

من شانسی این اتفاقا برام افتاد. ولی بازم نینیم دخمل شد ،. خدا اینجوری می‌خواسته. الهی شکر راضیم. شما اگر میخوای ۱۰۰در ۱۰۰پسر بشه و هیچ ریسکی نکنی باید بری بکاری. که اونم هزینش یکم‌بالاست