2777
2789

سلام به همه

من یک سری داروهای گیاهی (داروی رسمی و درست وحسابی داروخانه ای و نه گیاه خام عطاری ها) رو براتون توی پاسخ اول معرفی میکنم که میتونن سیستم ایمنی رو تقویت کنن و برای پیشگیری از ابتلا به کرونا مفید باشند. 

شما هم اگر چیز دیگه میشناسید لطفا معرفی کنین.

و اما داروهای پیشنهادی من :

بخش 1- اونها که از گیاه اکیناسه تولید شدن: 

اکیناسه یه گیاهه که باعث تقویت خیلی خوب سیستم ایمنی میشه. خیلی هم داروهای مختلفی ازش ساخته شده. هر دارویی که توی داروخانه پیدا کردید که از این گیاه ساخته شده بود میتونه خوب باشه برای تقویت ایمنی پیشگیری از ابتلا به کرونا

چندتا از نمونه های این داروها که از عصاره گیاه اکیناسه توشون استفاده شده:

1.  عصاره اکیناسه شرکت داروسازی زردبند
  2. شربت دایان ایمیون شرکت داروسازی دایان طب اکسیر
  3.  شربت پروپولیس پلاس شرکت داروسازی ساپلاس مدز
  4. کپسول اکیناسه زینک ویتامین ث از شرکت ساپلاس مدز
  5. قطره خوراکی ایمونوساپورت از شرکت داروسازی گیاه اسانس
  6.  شربت ایموژن از شرکت داروسازی کیمیاگر طوس
  7. اسپری دهانی دیمونکلد از شرکت داروسازی دیموند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخش 2- اونها که از گیاه زنجبیل تولید شدن:

1. کپسول نوفلو شرکت سندروس که از همه داروها معروفتر و مخصوص پیشگیری از آنفولانزا هست. این کپسول از زنجبیل و دارچین تولید شده
  2. قرص کورکورونااز شرکت داروسازی روناک که در اصل برای بیماریهای روماتیسم و درد مفاصل تولید شده اما سیستم ایمنی بدن رو هم تقویت میکنه. این قرص هم از زنجبیل و زردچوبه تولید شده.

بخش 3- اونها که از جلبک ها و مخمرها تولید شدن:

1. قرص آلگومد (درب قوطی سبز) که از جلبک کلرلا خالص تولید شده. شرکت سازنده اش خارجی هست ساخت آلمانه.
  2. قرص آلگومد فورت (درب قوطی سفید) این هم از جلبک کلرلا ساخته شده منتها یکسری موارد دیگه مثل ویتامین ها و ... بهش اضافه شده تا اثر تقویت کننده سیستم ایمنی اش بیشتر بشه.
  3. کپسول دیلیست که از مخمر آبجو ساخته شده و در واقع مولتی ویتامین هست که باعث تقویت عمومی بدن و سیستم ایمنی میشه.

راههای خرید این محصولات:

1- اینها داروهای رسمی هستند و معمولا توی داروخانه ها پیدا میشن. اگر اهل خرید اینترنتی نیستید سری به داروخانه محلتون بزنید حتما میتونید یکی یا چندتاشو اونجا پیدا کنید.

2- میتونید از داروخانه آنلاین درمانگیاه که همه داروهای گیاهی رو داره خریداری کنید. آدرسش https://darmangiah.com  (پیشنهاد خودم این سایته)

3- میتونید از سایت دارو کده هم خریداری کنید. آدرسش https://darukadeh.com

4- میتونید توی سایت ترب اسم اینها رو سرچ کنید و ببینید کدوم سایتها موجود دارند و خریداری کنید. آدرسش https://torob.com

من فقط عسل را قبول دارم اگر اصلش پیدا بشه

آره عسل که برای همه دردها و همه بیماریها عالیه. 

عسل خاصیتی که داره اینه که طبع کاملا معتدلی داره. هم از نظر گرمی و سردی و هم از نظر تری و خشکی.

یعنی شما اگر چیر گرم بخوری، عسل گرمیشو میگیره و اگر چیز سرد بخوری عسل سردیشو میگیره. اگر چیز خشک بخوری عسل خشکیشو برطرف میکنه و اگر چیز تر بخوری عسل تریشو برطرف میکنه. به همین دلیل چونکه دقیییییییییییقا طبع معتدلی داره، تقریبا همه درد و مرضها با عسل قابل درمان هستند.

من چند وقت پیش یه مطلبی رو توی یه سایت خوندم در خصوص تاثیر معجزه اسا جلبک اسپیرولینا در برابر کرونا و خیلی جالب بود. نوشته بود که در دنیا از این جلبک برای تقویت سیستم ایمنی بدن استفاده میشه و خیلی پر خاصیته. این لینک مطلبه هست که خوندم و سفارش دادم برای خانواده ام https://greensea-health.ir/جلبک-اسپیرولینا-غذای-معجزه-آسا-در-براب/

سلام دوستان امیدوارم که حالتون خوب باشه من به تازگی با یه سایتی آشنا شدم به اسم سایت عطاری آنلاین عطارک
در این سایت کلی مقاله در مورد معرفی گیاهان دارویی ، نکات مهم در مورد مصرف گیاهان دارویی ، آشنایی با روش درمان بیماری ها با گیاهان دارویی ، نحوه رشد و نگهداری مرکبات و گیاهان در منزل داره

همچنین داخل سایتشون انواع گیاهان دارویی کمیاب عرضه می شود. خوبی این سایت اینه که در کمترین زمان سفارشات رو تحویل میدن و قیمت هاشون واقعا منصفانه و عالی هست. حتما به سایتشون سر بزنید؛

من تا کنون چندین بار از این سایت خرید کردم و اونقدر تجربه خوبی بوده که خواستم اون رو به شما هم معرفی کنم

عطاری آنلاین