2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=128127301]منم خوابم نمیبره الان دقیقه 38 ساعته نه چیزی خوردم و نه خوابیدم  فقط زجه زدم و خدارو صدا زدم&n ...[/ وای واقعا سخته درکت میکنم من حتی نفس کشیدنم برا سخت شده کاش هیش وقت عاشق نمیشدم

[QUOTE=128127301]منم خوابم نمیبره الان دقیقه 38 ساعته نه چیزی خوردم و نه خوابیدم  فقط زجه زدم و ...

امروز زجه میزدم و میگفتم کاش بدنیا نمیچمدم 

کاش الان بمیرم 

از دیشب مدام دارم گریه میکنم 

اصلا آدمی نیستم اشکم دم مشکم باشه 

واسه مرگ برادرم هم جلو خودمو تونستم بگیرم بخاطر پدر مادرم 

ولی الان حالی دارم که هیچوقت تو عمرم نداشتم 

خدا خودش کمکمون کنه 

اگه دوسداری و سختت نیست بگو دعواتون سر چی بوده

امروز زجه میزدم و میگفتم کاش بدنیا نمیچمدم  کاش الان بمیرم  از دیشب مدام دارم گریه میکنم ...

سر کارش  شهر دیگس بعد ۱۵ روز که اونجا بوده قرار بود امروز  بیاد ایق انتظار کشیدم ولی نیومد گف فردا میاد حالا پیام داده ک به خاطر ویروس  نمیام ببینمت  فعلا تحمل کن تا این ماهی منم بهش گفتم این همه منتظرت بودم فک نمیکردم اینجوری جوابم بدی  دگ دعوامون شد شما چی؟

سر کارش  شهر دیگس بعد ۱۵ روز که اونجا بوده قرار بود امروز  بیاد ایق انتظار کشیدم ولی نیومد ...

عقدید؟

سر چه چیزایی دعوا میکنید اخه 

جریان من کاملا فرق داره 

ما دعوا نکردیم 

یه چیزی ازش دیدم که مجبورم به روی خودم و اون نیارم

دارم دق میکنم

عقدید؟ سر چه چیزایی دعوا میکنید اخه  جریان من کاملا فرق داره  ما دعوا نکردیم  یه ...

اره ولی خب حساب کنی کلا جداییم، چرا نمیخوای به روش بیاری اگ کاری کرده ک داری اذیت میشی چرا ازش نمی پرسی ؟