2777
2789

بچه ها بین زندگی تو اصفهان و اهواز شما باشید کدومو انتخاب میکنید و اگه تو اصفهان خانواده خودتون باشن و تو اهواز هیچکس نباشه و اینکه کسی که میخواید باش ازدواج کنید بخواد تا 30 سال اهواز زندگی کنه و کیس خیلی خوبی باشه!!! نمیدونم کدومو انتخاب کنم!!!! اگه اصفهانو انتخاب کنم باید ردش کنم  !! اگه اهوازو انتخاب کنم باید تا 30 سال اونجا بمونم  

تعداد رای : 31
نظرسنجی
اصفهان با خانواده/:
19
61%
اهواز به همراه شوهر/:
12
38%
هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان اصفهان وضعیتش قرمزه  فعلا برو اهواز بعد طلاق بگیر برگرد اصفهان اونجا ازدواج کن 🤪

﷽ من که ملول گشتمی از نفس فرشتگان     🌿🌺🌱     قال و  مقال عالمی میکشم از برای تو
الان اصفهان وضعیتش قرمزه  فعلا برو اهواز بعد طلاق بگیر برگرد اصفهان اونجا ازدواج کن 🤪

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست

مطمین باش با خانواده تو اصفهان بمونی بهتره چون همسرت هر چقدرم ایده ال باشه اوایل زندگی همه چی بر وقف مراد به مرور دچار مشکل میشی که نیاز به خانواده خودت داری ونباشن کنارت به مرور فرسوده میشی