2777
2789
عنوان

خانوما کسی هس لوپوس داشته باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8397 بازدید | 63 پست
توی صورت گوش و کف سر و شانه و قسمت بالای سینه و پشت علائم زخم اینا داری؟

نه فقط روی گونه هامه ک ب سمت شقیقه ها کشیده شده.قرمزی و التهابه دوساله اینطوریه.یکسالم کهیر داشتم که الان جاشو داده ب خارش.روزانه سیتریزین مصرف میکنم

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زخم دهانی دارم گاهی حساسیت ب نور دارم رو گونه هام قرمزه نور بخوره بدتر میشه.دفع پروتیین ک دارم تپش ق ...

عزیزم تابلو لوپوسه بهش میگن صورت گرگی چون قرمزی بطرف شقیقه ها کشیده میشه

زندگی را باید قدر بدانیم....... مبادا که ز دستان زمان کوچ کند 😍🤗
خب پس چرا آزمایشاتم منفیه؟

اخه تست های تکمیلی مثل anti ssa یا anti ssb یا anti  sm اینا دادی؟ این بیماری خیلی تست تکمیلی داره. شاید دکتر فعلا بخاطر مشکل کرونا کورتون نداده. یکیم مشکل تیروئید نداری که؟ آرتریت روماتوئید چی؟

اخه تست های تکمیلی مثل anti ssa یا anti ssb یا anti  sm اینا دادی؟ این بیماری خیلی تست تکمیلی د ...

تیروییدم چرا اتفاقا عجیب بود تو آزمایش قبلیم نداشتم تو این آزمایش جدیدم ک یه ماه بعدشم نمیشد هم دفع پروتیین داشتم هم تیروییدم لب مرض بود.tshبود چی بود دقیق یادم نیس نوشته بود رنج نرمالش ۴ تا ۱۲.۵ واسه من دقیقا۱۲.۵ بود.درصورتی ک در آزمایش ماه قبل نه دفع پروتیین داشتم نه تیروییدم اینشکلی بود.همه تستها منفی بود به جزana و اون دوتا ک گفتم بالاس.

تیروییدم چرا اتفاقا عجیب بود تو آزمایش قبلیم نداشتم تو این آزمایش جدیدم ک یه ماه بعدشم نمیشد هم دفع ...

اصولا باید چند ماه دیگه تست هارو تکرار کنی فعلا با همون آنتی هیستامین ها سر کن چون الان کورتون خوردنت خیلی خطرناکه بعدشم یادت باشه التهاب بدنتو بیاری پایین خودت سرچ کن اگه خواستی منم راهنماییت میکنم چجوری طبیعی درمانش کنی

اصولا باید چند ماه دیگه تست هارو تکرار کنی فعلا با همون آنتی هیستامین ها سر کن چون الان کورتون خوردن ...

ممنونم عزیزم.پس معلوم نیس چیه؟لزومی نداره دوباره برم دکتر؟

اصولا باید چند ماه دیگه تست هارو تکرار کنی فعلا با همون آنتی هیستامین ها سر کن چون الان کورتون خوردن ...

قرمزی صورتم خیلی اثر بدی روم گذاشته پوست زیبایی داشتم ولی خیلی خراب شد.

ممنون میشم راهنماییم کنی .حالا الان وقتت و نمیگیرم خیلی زحمت کشیدی وقت گذاشتی.ممنونم.الان ک همه تو تب و تاب کرونان وقت دکتر رفتن نیس ولی ممنون میشم کمکم کنی بفهمم بیماریم چیه و چطور کنار بیام باهاش.

ممنونم عزیزم.پس معلوم نیس چیه؟لزومی نداره دوباره برم دکتر؟

من الانم برات انگلیسی سرچ کردم عزیزم جواب منفی تست ها دلیل بر رد بیماریت نیستن متاسفانه و همون ana مثبت  و علائمت دلیل خوبی برای بیماریت هست ولی احتمال میدم بیماریت غیر فعال هست 

من الانم برات انگلیسی سرچ کردم عزیزم جواب منفی تست ها دلیل بر رد بیماریت نیستن متاسفانه و همون ana م ...

ببین خیلی زحمت کشیدی من خیلی وقته اینجا تاپیک میزنم کسی جوابمو نمیده امیدوارم به همه آرزوهات برسی.

الان نظرت چیه ب نظرت برم پیش یه دکتر دیگه؟

ببین خیلی زحمت کشیدی من خیلی وقته اینجا تاپیک میزنم کسی جوابمو نمیده امیدوارم به همه آرزوهات برسی. ...

نه فعلا نرو چون فوقش بهت کورتون میده و یه قرص که اسمش benlista هست که نمیدونم ایران هست یا نه ولی خط اول درمان هست. الان با این کورونا بازار نمیتونی سیستم ایمنی خودتو سرکوب کنی. از ضد التهاب های گیاهی استفاده کن ببین جواب میده که مطمئنم عالیه. صبح ها ناشتا یه لیوان آب بخور بهتره داخلش آب یه لیمو هم بچلونی. سعی کن گوشت گاو نخوری. استرس نداشته باش