2777
2789
عنوان

بیاین بگین مشکل از منه یا شوهرم؟

319 بازدید | 25 پست

صبح یکم باهاش حرف زدم سرش تو گوشی بود یا محل نمیداد یا سرد جواب میداد..

بهم گفت عهه چقد حرف میزنی ناراحت شدم با اینکه اصن باهاش زیاد حرف نزدم داشتم یه کلیپ میدیم و درموردش حرف میزدم ..

یکم گریه کردم ..نذاشتم بفهمه ..دوباره با روی خوش رفتم پیشش و یکم دکور خونرو عوض کردم و کمکم کرد..

سعی کردم کم حرف بزنم باهاش ..دوباره نشستیم گفتم مبل نداریم بیا سفارش بدیم چون بیرون نمیتونیم بریم محل نداد بعد رفت پایین.

بعد چن ساعت اومد اماده شد با داداشش رف گوشت خرید برا مادرش یه ذره اورد بالا ..منم ناراحت شدم

رفتم تو قیافه ...اومده گلایه میکنه چرا اینجوری شدی منم جواب ندادم گفتم همینطوری...

دوباره رف پیش مادرش ..حرفش فقط با اونا میاد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم سرسنگین بشی درست میشه. یا هم بگو میخوام باهات صحبت کنم و این طرز برخورد درست نیست. بعد ببین چی میگه. بگو نه سنگر گرفتم در مقابلت نه چیزی. 

بنظرم فهمیده وابستش شدی داره دوری میکنه. واینم بگم تازمانی که خونتون پیش مادرشوهره همین اشه همین کاسه منم دارم همینجوری میشم طبقه پایین مادرشوهرم ولی شرطامم باشوهرم کردم حق نداره زیاد بره و بیاد

عزیزم چرا میری تو قیافه؟ مردا اینجور چیزا رو نمیفهمن

با خودش شاید هزار جور دلیل بیاره

راست و حسینی بهش بگو بخاطر فلان حرکتت ازت ناراحت شدم

تو قیافه رفتن و دلیل رو توضیح ندادن کار جالبی نیس

این حرف من نیس...روان شناسا هم همینو پیشنهاد میدن

فمینیست هستم

مردها یه موقعه هایی حوصله حرف زدن ندارن و دوست دارن تو خودشون باشن،اینجور وقت ها نباید زیاد به پرو پاشون پیچید باید بزارین تو حال خودشون باشن،بعد خوب میشن و به سمتتون میان