2777
2789
عنوان

اگه میشه ته دیگ ماکارونی برگردونین😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1351 بازدید | 108 پست
اسکوات بغل کردن نوزاد تنفس معکوس کشش کف لگن قو ایستاده. هفته ۳۹

ممنون گلم.عاقبت بخیر بشی

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=128104192]چشم[

بیا گلم.نازگل خانوم نوشت ورزشارو

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
عزیزم فهمیدی ب منم بگو

نوشتم عزیزم

یک عدد ماما هستم🤗 تو حیطه کاری خودم به سوالاتون جواب میدم😍 لطفا در مورد اینکه چه قرصی بخورم سقط کنم ازم سوال نپرسین.چون جواب نمیدم.نمیخوام تو کشتن یه طفل بیگناه سهیم باشم.کاربر سال  ۸۸ هستم. از بس‌ گفتین عکست بزار ببینیم خسته شدم😑گذاشتم پروفایلم.خوبه؟😐 اونایی هم میگن عکس خودت نیست میتونم بازم عکس بزارم اصلا سلفی هم میزارم  واژینیسموسی ها بیاین پی وی
ممنون گلم.عاقبت بخیر بشی

خواهش میکنم گلم

یک عدد ماما هستم🤗 تو حیطه کاری خودم به سوالاتون جواب میدم😍 لطفا در مورد اینکه چه قرصی بخورم سقط کنم ازم سوال نپرسین.چون جواب نمیدم.نمیخوام تو کشتن یه طفل بیگناه سهیم باشم.کاربر سال  ۸۸ هستم. از بس‌ گفتین عکست بزار ببینیم خسته شدم😑گذاشتم پروفایلم.خوبه؟😐 اونایی هم میگن عکس خودت نیست میتونم بازم عکس بزارم اصلا سلفی هم میزارم  واژینیسموسی ها بیاین پی وی
[QUOTE=128104192]چشم[ بیا گلم.نازگل خانوم نوشت ورزشارو

مرسی عشقم🤩

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰
شما هم چون ماما هستی خسته نباشی قشر پرستار و پزشکی

ممنونم🌷

ممنونم🌷

سلام شما ماما هستید ؟

خیلی طول کشید که کاربرماما پیداکنم 

پس لطفا راهنماییم کنید؟

چند تا سوالمو جواببدید؟

1-بعد بیرون آوردن ای یو دی چند ماه بعدش امکان بارداری سالم به وجودمیاد؟

2-برا رژیم پسرزایی از 3 ماه قبل کافیه رژیم بگیریم؟

3-عمه من 44 سالشه اضافه وزن داره طوریکه چاقی شکمش بزرگه حالا میخواد اقدام کنه بنظرتون میتونه باردری سالم داشته باشه؟

امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌹🌹🌹                              راستی قد من ۱۸۴ سانته ،😐                                             
سلام شما ماما هستید ؟ خیلی طول کشید که کاربرماما پیداکنم  پس لطفا راهنماییم کنید؟ چند تا سوا ...

سلام گلم زمان مشخصی نداره میتونین بلافاصله باردار شین

رژیم غذایی از ۳ ماه قبل باید رعایت شه

در مورد عمتون اینکه شانس بارداری داره باید اول آزمایشات و سونوگرافی انجام بدن

ناز گل خانم کجا سوالمو بپرسم

جوابتونو دادم گلم

سلام گلم زمان مشخصی نداره میتونین بلافاصله باردار شین رژیم غذایی از ۳ ماه قبل باید رعایت شه در مور ...

اخه شکم عمم بزرگه بیشتر چاقی شکم داره 

شما مورد داشتید که همچین شرایطی بچه سالم آورده باشه؟

امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌹🌹🌹                              راستی قد من ۱۸۴ سانته ،😐                                             
اخه شکم عمم بزرگه بیشتر چاقی شکم داره  شما مورد داشتید که همچین شرایطی بچه سالم آورده باشه؟

بله عزیزم