2777
2789
عنوان

دادن شیرخشک پری نان ب نوزاد نارس

5250 بازدید | 9 پست

خانما پسرم ۳۶ هفته باوزن ۲۴۰۰ بدنیا اومد الان یکماهشه ۳ کیلو از ۱۰ روزگیش کمکی شیرخشک پری نان دادم بهش روزی یکی دو وعده کسی استفاده کرده وزن بچش خوبشده ؟؟؟ 

خدایا شکرت شدم مامان ب توان ۲  😍😍😍برا نی نی توراهیم ی صلوات مهمونم کنید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر من میخورد عالی بود ولی یبس شد قطعش کردم

اره شکمش دیربدیر کارمیکنه هی زورمیزنه 

والا هرچی دادم تغییری ایجاد نکرد....البته بچه ها با هم فرق دارن خیلی بچه ها رو دیدم نان ستده خوردن و چقدر چاق شدن..ولی بچه ی من بهش سیمیلاک هم دادم ۶۰ تومنه..این وزنشو اضافه کرد خوب بود ولی تحت نظر دکتر اینو دادم یه مدت کم..الان یادم نمیاد چرا ادامه ندادم...

هیچوقت کسی رو  قضاوت نکنید سرنوشت انقدر دنبالتون میکنه تا تو یه کوچه بن بست شما رو تو همون شرایط قرار بده🙂
والا هرچی دادم تغییری ایجاد نکرد....البته بچه ها با هم فرق دارن خیلی بچه ها رو دیدم نان ستده خوردن و ...

اره منم شنیدم چربی نان زیاده 

اره منم شنیدم چربی نان زیاده 

بچه من الانشم لاغره..دوسالشه فک کنم ۱۰ کیلووه 

هرچی دادم چاق نشد..هرکیم میبینه میگه چقدررررررر لاغره...چیکار کنم دیگه ؟

هیچوقت کسی رو  قضاوت نکنید سرنوشت انقدر دنبالتون میکنه تا تو یه کوچه بن بست شما رو تو همون شرایط قرار بده🙂
دختر من برای وزنش خیلی خوب بود،شکمش کار نمیکرد شربت انجیر بهش داد دکتر خوب شد،نزدیک سه چهار ماه هم پ ...

اره پسر منم شکمش یروزه کارنکرده نان دادی بچت تپل شد؟؟؟