2777
2789

دوستان دخترم 17 روزشه و خیلی به خودش میپیچه روزای اول اینجوری نبود الان چند روزه با آرامش نمیخوابه هی وسطش میپره و گریه میکنه. خودمم بخاطر یبوستم چیزی جز مایعات نخوردم که نفخ بیاره.نمیدونم چیکار کنم

تعداد رای : 1
نظرسنجی
2
1
100%
2
0
0%
چی باعث شد که فکر کنی هیچ خطا و گناهی نداری و به خودت اجازه دادی حتی تو فکرت کسیو قضاوت کنی؟همون چیزی که باعثش شده یه دندون لقه دوست من،بکن بنداز دور و تمرکزتو بذار رو کیفیت زندگیت و هدفات.بسه دیگه ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بچت کولیک داره 

چی هست؟ خطرناکه؟ 

چی باعث شد که فکر کنی هیچ خطا و گناهی نداری و به خودت اجازه دادی حتی تو فکرت کسیو قضاوت کنی؟همون چیزی که باعثش شده یه دندون لقه دوست من،بکن بنداز دور و تمرکزتو بذار رو کیفیت زندگیت و هدفات.بسه دیگه ❤️

کولیک داره چارشم قطره کولیکز و قطره پورکیده.در ضمن شما یبوستی بچه هم شاید یبوسته تحت فشاره روغن زیتون بخور شیر بده

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
شاید رفلاکس کرده  سرشو بالاتر بذار

سرشو همیشه بالا میزارم اما کلا بالا نمیاره

موقع شیر خوردن شاید هوا خورده نفخ کرده یا پهلوی سرما خورده.دستمالشو اون بزرگا رو گرم کن ببند دور شکم ...

باشه عزیزم مرسی

کولیک داره چارشم قطره کولیکز و قطره پورکیده.در ضمن شما یبوستی بچه هم شاید یبوسته تحت فشاره روغن زیتو ...

نه بچه کاملا شله به اندازه طبیعی هم دفع داره. اگه قطره از داروخانه برای کولیک بگیرم عیب نداره بدون مشورت دکتر بهش بدم؟ 

فک کنم رفلاکس داره ک یهو از خواب میپره...کمرشو کمونی نمیکنه یوخت؟یا شیر نمیاد تو حلقش؟؟

کمرشو کمونی میکنه به خودش فشار میاره اما شیر نمیاد تو دهنش

نه بچه کاملا شله به اندازه طبیعی هم دفع داره. اگه قطره از داروخانه برای کولیک بگیرم عیب نداره بدون م ...

نه عزیزم کولیکز کاملا گیاهیه روزی نیم سی سی بده روشم توضیح نوشته.اون ساعاتی که بی قراری زیاد میکنه شناسایی کن قبل اون ساعت بده روزی دوبار.قطره پروکیدم روزی پنج قطره میتونی بدی که نمیذاره بچه کولیکش ادامه پیدا کنه.من الانم‌که الانه ۱۸ ماهشه میدم پروکید رو.دستگاه گوارش بچه ها تا دوسالگی پروبیوتیک نداره برا همین دلدرد میشن این قطره تامین میکنه فلور روده رو تو نت هم میتونی سرچ کنی.معمولا بعد ۱۵ روزگی تا سه ماهگی کولیک شروع میشه.قطره آ د رو هم صبحا بده شبا اذیت میکنه.آروغشم همیشه بگیر

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️