2777
2789

سلام من یه کرم یا سرم خوب برای منافذ باز پوست و جوش های زیر پوستی میخوام میشه راهنمایی کنید منو یه چندتا کرم بهم معرفی کنید 

ماسک پیل اف گیاهی استفاده کنید 

واسه چی هست

من ، معـــــــــلم هستم زندگی پشت نگاهم جاریست سرزمین کلمات تحت فرمان منست قصر پنهان منست قاصدک های لبانم هرروز سبزه ی نام خدا را به جهان می بخشد من معلم هستم هر شب از آینه ها می پرسم به کدامین شیوه ؟ وسعت یاد خدا را بکشانم به کلاس ؟ بچه ها را ببرم تا لب دریاچه ی عشق ؟ غرق دریای تفکر بکنم ؟ من معلم هستم درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است من معــــــــــــــلم هستم💐💐💐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگر میخوای مثل من که صورتم پر از جوش زیر پوستی بود و جاشونم مونده بود صورتت یه جوری تغییر کنه ...

خب؟؟؟؟؟

تودنیایی گیر کردیم که هفت میلیارد آدم و چهارده میلیارد چهره وجود داره...🙃🙃🙃

من از محصولات تراست استفاده کردم معجزه میکنن اگر خواستی شماره تماسی که باهاش تماس گرفتم و مشاوره گرفتم رو بهت میدم توی شخصی مشاوره با پزشک و مشاور ارشد کاملا رایگانه قیمتاشونم نسبت به کیفیت محصول خوب بود والا من دوماهه مصرف میکنم خیلی راضی ام هرجای ایرانم باشی برات پست میکنن چون من خودمم از یه شهر دیگه برای شهر خودم پست شد 

خب؟؟؟؟؟

پست آخرمو بخون میتونید زنگ بزنید مشاوره بگیرید اگر خواستی میفرستن دیگه میل خودتونه من و خواهرام و زنداداشم که استفاده کردیم خیلی راضی بودیم زنداداشم بنده خدا موهاش یر اثر دکلره سوخت از کمر موهاش میشکست و پودر میشد موهاشو احیا کردن براش