2777
2789
عنوان

دکتر هومن یحیی زاده خالی کردن زانو

2889 بازدید | 5 پست

سلام دوستان پیش دکتر یحیی زاده نوبت دکتر دارم بعد عید. ورزش کار بودم و زانوم هی خالی میکرد و توجه نکردم تا اینکه دکترا گفتند دیگه ادامه ندم و منم ندادم اما الان قصد بارداری دارم دوباره و خیلی از این موضوع می ترسم چون سر بارداری اولم خیلی اذیت شدم و چند بار جون بچم به خطر افتاد. کسی پیش دکتر یحیی زاده رفته واسه  خالی کردن زانو؟

پسربرادرم پیش دکتر یحیی زاده رفته عزیزم ورزشکار بود و موقعی که کشتی میگرفت زانوش مشکل پیدا کرد و خالی میکرد موقع راه رفتن الان عالی شده و به ورزش حرفه ایش ادامه میده البته اون زود اقدام کرد تو هم حتما برو ببینتت دکتر انشالا به ورزشت بر میگردی گلم

دکتر خوبیه برو پیشش خودم نرفتم ولی شوهرم قبل ازدواجش مشکل خالی کردن زانو داشت و رفته بود پیشش الان هیچ مشکلی نداره و بخاطر شغلش هم که زیاد از پاش استفاده می کنه خداروشکر ندیدیم این قضیه تکرار بشه. خودمم اینستاشو دنبال می کنم و مطالب مفیدی میزاره
آدرس اینستاشو میزارم https://www.instagram.com/drhoomanyahyazadeh/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دکتر یحیی زاده فوق تخصص داره. مطمئنا بیشتر از متخصصای الکی الان بارشه. یه ویزیت رفتن که دیگه این حرفارو نداره برو بذار معاینت کنه مطمئنا راهی برای اسون تر شدن دوران حاملگیت و برطرف شدن درد و مشکل زانوت پیدا میشه. ایشالا که این یکی نی نی هم سالم و سلامت بدنیا بیاری گلم

کدوم یحی زاده؟ همون که مطبش توی شریعتیه؟ اگر اون باشه که خیلی دکتر خوبیه، من یادمه چند سال پیش عموم از شهرستان میومد تهران خونه ما که بره پیشش.. خیلی تعریفشو می کردن

کدوم یحی زاده؟ همون که مطبش توی شریعتیه؟ اگر اون باشه که خیلی دکتر خوبیه، من یادمه چند سال پیش عموم ...

بله مطبشون تو شریعتیه خیلی هم تعریفشونو شنیدم
سه سال پیش دوست مادرم تصادف کرده بود خیلی شدید، بهش گفته بودن باید جراحی تعویض مفصل لگن انجام بده. بنده خدا خیلی میترسید 

چون ترسیده بود از ما میخواست یه دکتر خوب براش پیدا کنیم بره عمل یادم مونده قشنگ 

ولی پسرای خودش گشته بودن دکتر هومن یحیی زاده رو پیدا کرده بودن رفت عمل کرد خیلی هم حالش اوکی بود و خوب شد
خیلی خوب راه میره الانم