2777
2789

طرف ۷ ساله عاشقمه چه کارا ک بخاطرم نکرد چقد غرورشو بخاطرم خورد کرد واقعا دیوونه وار منو میخواد پشتیبان نداره رفت از صفر خودشو بسازه بخاطرم حالا من بین تموم پیشنهادای خوب یه خواستگار خیلییی خیلییی پولدارررر داشتممم توهمون جلسه اول خواستگاری از من خیلی خوشش اومد قرارشد باهم اوکی بشیم(حالا از درون عشقمو میخواستما اینو بخاطر پول قبولش کردم)خلاصه ک پارتنرم داغون شد بااینکه اماده نبود سریع اومد خواستگاریم منم اون پولدارو رد کردم و با پارتنرم نامزد شدیم خداروشکر خیلی خوشحال شدم خداروهم شکر کردم بنظرم عشق هم یه نعمته اماااااا من بعنوان یه آدم بالغ حق دارم بخوام زندگیم آرامش و ثبات داشته باشه نه فقط عشق زیاد به اون خواستگارم فکر میکنم همش تصور میکنم اگ باهاش ازدواج میکردم زندگیم چطور میشد قلب و عقل و پول وعشق و همه این فکرا باهم مغزمو ب فنا دادن نه قلب واحساساتم ب عقل ومنطقم غلبه داره نه عقل واحساساتم به قلبم غلبه داره همه چی باهم درونم میجنگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گور بابای عشق دیدم‌که‌میگم گور‌باباش فقط پول عشق هم‌نباشه‌تنهایی با پول هرچی‌دلم‌خواست میخورم میپوشم میگردم تفریح میکنم‌بچمو میفرستم انواع کلاسا فلان‌ عشق تنها میخوام‌چیکار وقتی پول نیست اصلا عشق خسیسه میخوام‌چیکار

گور بابای عشق دیدم‌که‌میگم گور‌باباش فقط پول عشق هم‌نباشه‌تنهایی با پول هرچی‌دلم‌خواست میخورم میپوشم ...

دقیقا حق داری بی پولی دشمن اصلی عشق هست ‌ واقعا این جمله که میگن بی پولی نکشیدی عاشقی از یادت بره حقیقته . نزدیکترین فامیل من عاشقانه با یه آدم بی پول ازدواج کرد و متاسفانه بی پولی عشقشون رو سوزوند دونفری که عاشق هم بودند به خاطر پولی کارشون به کتک کاری و صد تا مشکل رسید تا پای طلاق رفتند حرمت ها شکست 

من اگه جای تو بودم اینکارو میکردم و پشیمون نمیشدم چون عشق برام تو اولویت اونم همچین پسری

پشیمون نیستم ولی با واقعیتهای زندگی روبرو شدم زندگی وادما خیلی بیرحمن فکر کردن ب زندگی راحتر ب معنای پشیمونی نیست ولی ذهن ما همیشه دنبال امنیت میگرده من فقط ب احساس راحتی و آسایش مالی ک میتونستم داشته باشم فکر میکنم

دقیقا حق داری بی پولی دشمن اصلی عشق هست ‌ واقعا این جمله که میگن بی پولی نکشیدی عاشقی از یادت بره حق ...

عاشق واقعی نبودن عاشق واقعی تلاششونو میکنن من با بی پولی مشکل ندارم با عشق خسیس مشکل دارم عشق واقعی هم نباید خسیس باشه

عاشق واقعی نبودن عاشق واقعی تلاششونو میکنن من با بی پولی مشکل ندارم با عشق خسیس مشکل دارم عشق واقعی ...

خسیس نبود عرضه پول در آوردن نداشت و چون حامی هم نداشت هر چی می دوید نمی رسید از حساب زنش چک کشید چک برگشت خورد راه خانوم به دادگاه افتاد . مرد بی پول و بی عرضه زود از چشم می افته

متاسقم به فکر پول هستید پول هیچی نیست مهم اینه چجوری میخایین پول در بیارین

به خدا توی این زمونه که هیچ کسی به بقیه رحم نمی کنه پول مهمه هنوز تدی اضطرار و سختی ای که فقط با پول رفع بشه قرار نگرفتی که اینو میگی منظورم از بی پولی نبودن برنج و گوشت و روغن نیست شکم بلاخره سیر میشه مشکلات بی پولی بالاتر از ابن حرفهاست