2777
2789
عنوان

آخه این چجور پدر شوهری هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 61 پست
حتمافک میکنه کسی نمیبینه نابلده شوهرخواهرای منم همشون زنای خراب فالوکردن خدالعنتشون کنه😖😖😖 ...

چه بد واقعا 😞

دائما  یکسان  نباشد  حال  دوران  غم مخور

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای عموی همسر منم کلی از این پیج ها رو داشت،بعد خب این پیج هآیی ک دنبال میکنی یا لایک میکنی واسه بقیه هم میره و میتونن بفهمن ،من فهمیدم به همسرم گفتم،اونم عموش ک اومده بود بهش گفت حداقل لایک نکن اینا رو ک میبینی همه میفهمن

وای ی لحظه فک کردم جاریه منی آخه پدرشوهر مام آبرو برامون نزاشته با این کارش چند بار شوهرامون تذکر دا ...

عجب، پدر شوهر من خیلی تریپ مثبته آخه 😄

یاخدا😑

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
عجب، پدر شوهر من خیلی تریپ مثبته آخه 😄

ن این تو گوشیش پر از عکسای بده میخواد ی چیزی تو گوشیش درست کنه نمیده دستمون

بعد ب مادرشوهرم گفتیم اونم الکی گف اون عکسا رو از من میگیره وقتایی ک نیستم نگا میکنه اونا عکسای منه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ینی جر خوردیم از خنده ما فرق هیکل پ و ر ن استارارو با مادرشوهرمون ینی تشخیص نمیدیم؟؟؟؟؟🤣🤣🤣🤣🤣

هرکی با من مشکل داره مشکل گشا ابوالفضل... 🖐😐             نظر شخصیه همه محترمه و ب خودش مربوطه حتی اگه مخالف من باشه،پس وقتی نظر میدم ب خودم مربوطه الکی ریپ نکن و چرند بگو 😑
ن این تو گوشیش پر از عکسای بده میخواد ی چیزی تو گوشیش درست کنه نمیده دستمون بعد ب مادرشوهرم گفتیم ا ...

مادر شوهرت دیگه چقدر پایه ست 😂

آره نمیتونم به همسرم بگم روم نمیشه اصلا

غیر مستقیم بگو دوستم بعضیا رو فالو   کرده بود شوهرش دید اخه فک کرده کسی نمیبینه یعنی اینم نمیتونی بگی خودش میفهمه که گاف داده 

تیکر بارداریم نیست .خدایا یه بچه سالم و صالح بزار تو دلم 😘