2777
2789

دو روز پیش شوهرم اصلا از خونه بیرون نرفت یعنی اصلا ها 

بعد دیروز با جاریمصحبت میکردم برادر شوهرمم گوشیو گرفت حال و احوال کنه 

گفت دیروز فلانیو(شوهرمو)تو پمپ بنزین دیدم داشت با تلفن صحبت میکرد 

شما هم همراهش نبودی 

هر چی صداش کردم حواسش تو گوشی بود و صحبت میکرد 

اصلا منو ندید و..

گفتم اشتباه دیدین خونه بود گفت نبابا اشتباه چی خودش بود و لباساشو یادمه و ساعت ۱۱ بود و....

مدام میگفت 

ب شوهرم گفتم گفت والا بالله من که بیرون نرفتم شاهدی خودت

بعد کلا برادر شوهرم ییموقع ها یجوری در مورد شوهرم حرف میزنه مثلا بمن‌میگه وای نگاه من بزرگترم مو سفید ندارم موهای فلانیو نگا 

یا میگه من دندونام سالم اما شوهرت دندونش شکست روکش کرد 

نمیدونم یه جوری شوهرمو انگار پیش من ضایع میکنه

خانوما میشه یه صلوات واسه سلامتی کوچولوم بفرستین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خاله زنک

" مثلا با ذوق براش حرف بزنی و هی حرف بزنی و اوج بگیری بد ببینی چشایع نازش خمارع و پلک نمیزنه ! هی دستاتو تکون بدی و یهو دستاتو بگیره و بکشونتت تو بغلش و موهاتو بزنه کنارتو آروم تو گوشت زمزمه کنه : آخه تو چقد قشنگی دلبر همونجا همون لحظه باید براش مرد🙈♥️💍من بهتون میگم تعداد مژه‌های پایین سمت چپش ۵۸ تاست، بعد شما میپرسی عاشقشی؟؟

برات مهم نباشه هرسری ک این حرفارو میزنه بگو من ک عاشقشم و شوهرمو دوستش دارم با این حرفاهم هیچوقت نظرم عوض نمیشه 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

ولش چرت و پرت گو هست

ما هم از این روانیها داریم توی خانواده شوهر ...

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️