2777
2789
عنوان

بچه ها برام دعا کنید آخه دو تا بچه دارم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1959 بازدید | 72 پست
من تنگی نفس داشتم  نبرش همه جا آلودس    منم پشیمون شدم

خب بازم میترسم هیچ اعلایم دیگه ای نداره فقط سر درد داره اخه قند داره خیلی میترسم 

دارم سکته میکنم خیلی وحشت ناکه این اوضاع

عزیزم ختم زیارت عاشورا ایت الله حق شناس رو بردار و ته قلب خدارو صدا بزن مطمئن باش توی ماه رجب کسی ...

ممنونم گلم 

تاپیکم مال دیروزه    دکتر سیتی رو دید سالم بودم 

ولی حتما توصیه هاتون رو انجام میدم 

خدا همه سیاستمدارهایی رو نابود کنه که مردم رو قربانی بازیهای کثیفشون کردن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم نتونستم صدات کنم  جواب سیتیم سالم بود

خب خدارو هزار مرتبه شکر ...

برای همه دعا کن ان شاالله هرچه زودتر  شرش کنده شه..

هم از خودمو اعضای خانوادم میترسم بگیرن...

هم دلم برای بقیه میسوزه واقعا سوزناکه😞😓

ممنونم گلم  تاپیکم مال دیروزه    دکتر سیتی رو دید سالم بودم  ولی حتما توصیه ها ...

خداروشکر

لن شالله همیشه تنت سلامت باشه ۱۲۰ سال سایه خودتو همسرت بالا سر بچه های گلت باشه

خیلی خوشحال شدم

ان شاالله بلا همیشه ازتون دور باشه

تیکر رسیدن ب هدف  💗💗💗وزن شروع ۹۴.۹۰۰ 😐♡وزن هدف اول  من ب آرزوهام قول رسیدن دادم ❤

@f.a1574     @opt     @قاب؟؟؟     @94mamanefaraz   &nbs ...

عزیزم خوشحال شدم برات خداروشکر❤

عاشق خوشی های ساده که باشی                                                                             زندگی بهت لبخند میزنه😊                    
عزیزم نتونستم صدات بزنم  خدا رو شکر سالم بودم

سلام عزیزم خدا رو شکر الحمدلله. پس من زیارت عاشورا رو شروع میکنم.

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
سلام عزیزم  چند تاش رو بده خودم  زحمتت میشه

نه خودم می خونم. خدا رو شکر که خوب شدی . لطفا واسه حال دلم دعا کن فقط. 

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید.